реклама

реклама

26993761_1929834500665823_6649751267095615482_nРаптово пішов у вічність відомий український архітектор, що працював у Черкасах - Сергій Михайлович Фурсенко.

Сергій Михайлович був лауреатом Шевченківської премії 1987 року за Черкаський обласний краєзнавчий музей, лауреат Державної премії СРСР 1989 року за проект забудови центру села Матусів Шполянського району Черкаська область. Він був не ординарною особистістю, чуйною і водночас принцивою людиною.

Назавжди на Черкащині залишиться його часточка, оскільки саме він спроектував такі відомі та значущі будівлі, як будинок культури “Дружба народів”, ресторан «Славутич» у Черкасах, будиноки культури у місті Смілі та Городищі, Черкаський обласний краєзнавчий музей, інтер'єр музею «Кобзаря» Тараса Шевченка.

Департамент культури та взаємозв'язків з громадськістю обласної державної адміністрації висловлює щирі співчуття його близькім та рідним з приводу цієї тяжкої втрати.

У нашій пам’яті він на завжди залишиться живим, людиною, яка попри всі негаразди ніколи не занепадала духом, не здавалася перед труднощами.

Хай земля буде йому пухом.

Про це інформують на сторінці Департаменту культури та взаємозв'язків з громадськістю Черкаської ОДА

 

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100