реклама

реклама

Стратегічний документ з розвитку внутрішнього та зовнішнього туризму на 2018-2020 роки напрацьовують в області. Розробляють Програму Черкаська агенція регіонального розвитку спільно з Департаментом регіонального розвитку облдержадміністрації.

logo_transp1 Про це інформує офіційний сайт Черкаської ОДА.

Втім долучають до роботи й громадськість. Нині фахівці проводять он-лайн опитування серед жителів Черкащини та гостей нашої області, аби мати найширший спектр відповідей та думок. Зокрема, цікавляться, чим унікальний наш край, які туристичні «родзинки» варті того, щоб виділити на ознайомлення з ними уїкенд, з яким символом асоціюється Черкащина, які історичні постаті справили найбільший вплив на розвиток регіону та інші. Відповіді надалі опрацюють на візьмуть до уваги при роботі над Програмою розвитку туризму.

– Черкаська область має фінансову та експертну підтримку для розробки програми розвитку туризму в регіоні, – говорить начальник відділу економічного розвитку Депаратаменту регіонального розвитку ОДА Дмитро Пивак. – Це стало можливим завдяки перемозі нашої області у грантовій програмі «Підтримка розвитку внутрішнього туризму в Україні», яку реалізовує Асоціація Індустрії Гостинності України. Готували та подали заявку фахівці нашого Департаменту. Оскільки розуміємо, що дієва та ефективна програма розвитку туризму, що буде враховувати усі особливості нашого краю, дозволить на повну використати туристичний потенціал Черкащини, залучити більше як внутрішніх, так і іноземних туристів.

Відзначимо, взяти участь в опитування може кожен охочий. Зокрема, https://goo.gl/A3GkhG – анкета для жителів Черкащини, https://goo.gl/qaoj5k – для подорожуючих з інших областей.

Нагадаємо, на сьогодні в області разом з компанією Google Україна створили туристичний портал, презентували туристичний додаток по місту Черкаси, розроблений спільно з IT-компанією Everlabs. Про туристичні цікавинки можна дізнатися на офіційному туристичному порталі області.

реклама

Коментарі  

 
+3 #2 Марк 31.01.2018 12:07
Цитую Вася:
С такими дорогами только конные маршруты.

Та ні, правильні пацани вертольотами літають, ім сверху аидно всьо :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Вася 31.01.2018 09:41
С такими дорогами только конные маршруты.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100