реклама

реклама

Співробітник Державної прикордонної служби України, який відмовився від хабаря у 5 тис. грн, отримав премію в 10 тис. грн.

0207_165438 Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Як повідомив на своїй сторінці у «Фейсбуці» помічник глави прикордонної служби Олег Слободян, вручення премії відбулося під час виїзного засідання колегії в Головному центрі підготовки особового складу Держприкордонслужби (с. Оршанець, Черкаська область) у вівторок.

«Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков відзначив інспектора прикордонної служби Краматорського загону прапорщика Дмитра Перендішіді, який отримав премію 10 тис. грн за відмову від хабара 5 тис. грн», – написав О.Слободян.

Глава МВС прокоментував: «Це дуже правильний і гарний крок ... Я далекий від того, щоб кожному чиновнику, який відмовляється (від хабара – ІФ), подвоювати та платити (премію - ІФ). Але насправді щось у цьому є, і про це треба подумати».

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #3 Сотник 31.01.2018 17:58
Нечуваний цинізм авакяна- прилетіти гелікоптером, витративши при цьому на політ 150-200тис бюджетних грн, щоб вручити 10тис премії?! Ну, де, с.ка, розум?! Їм, реально, на все і всих- начхати! Ви тут вдавіться своїми проблемами, а мені, за ваш кошт, вертоліт прогнати - раз плюнуть!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Михаил 31.01.2018 14:56
Міністр, мабуть, теж буде відмовлятись від хабарів, якщо його будуть подвоювати в виді премії.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 Може думать треба? 30.01.2018 20:36
Маразм! Відмовлятися від хабаря - його обов'язок, а не подвиг! Якого ### за гроші платників податків такі проплати робляться?! Клепки не вистачає зрозуміти, що тепер чинушки можуть почати провокувати взятки, щоб "заробить" ордени і премії?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100