реклама

реклама

Народний депутат від Черкащини Сергій Рудик закликав смілян бути пильними і активними у відстоювання своїх інтересів.

Рудик Сергiй1 Про це він написав у «Фейсбуці».

На думку нардепа, «те що сьогодні відбувається з забезпеченням ключових сфер життєдіяльності громади, «не лізе в жодні ворта».

Сергій Рудик нагадав, що тариф, який сміляни платять за теплопостачання (при всій його проблемності у Смілі) – найвищий серед міст обласного значення Черкащини. Нардепа також дивує, чому, приміром, у Кам’янці ключові магістральні дороги і тротуари почищені від снігу, а в Смілі – ні. «Там що, якась не така зима?» – риторично запитує депутат.

Крім того, в порядку денному виконкому міськради – підвищення тарифів на водопостачання та водовідведення у Смілі. «Я підготував відповідне депутатське звернення, яке моя помічниця Лідія Зайва зачитала (на засіданні виконкому, – ред.) і вручила персонально кожному з присутніх на засіданні членів. Дякувати Богові, розгляд цього питання не відбувся. Але це не означає, що його не розглянуть на наступному засіданні (8 лютого), або ж раніше (якщо новий-старий виконком "екстрено" не збереться на, вже традиційне, нічне засідання)», – пише пан Рудик.

З огляду на все це він закликає «всіх бути пильними та активними у відстоюванні інтересів громади міста. Принцип: "моя хата скраю…" неприпустимий! – наголошує нардеп. – Якщо кожен із нас буде пасивним, то сміляни й надалі платитимуть найвищі тарифи за холодні, а інколи теплі, батареї, та ще й отримають підвищення тарифів на водопостачання та водовідведення!»

реклама

Коментарі  

 
0 #4 Загребля 31.01.2018 19:07
Та ні не брешіть перехожий. Фреда підтримував, а хіба той не ставленик клятого енергоінвеста?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #3 Перехожий 31.01.2018 15:59
Ну, Рудик із офшорним "Енергоінвестом" угоди не заключав і підвищення тарифів не просував.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Мирослав 31.01.2018 15:35
Рудик,да ПНХ!Я обо дном прошу господа бога,чтобы быстрее наступило то счастливое время,когда мы,а нас таких 90%,больше никогда не лицезрели всю вашу мерзопакостную шоблу,возглавля емую главным брехуном,циничн ым барыгой.Я не Господь Бог,но Бог шельму метит.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Пошливы 31.01.2018 12:36
Так он же всё время скраю. Чем помог своему округу, когда стали отключать тепло?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100