реклама

реклама

У Катеринопільському районі, де вже створено дві об’єднані територіальні громади, визначаються, як поділити між ОТГ решту території району.

30012018213825376198 Про проблеми, які виникають при цьому, пишуть «Вісті Черкащини» з посиланням на голову Катеринопільської райдержадміністрації Ольгу Ніколенко.

− Як відомо, на Катеринопільщині уже є дві громади – Мокрокалигірська та Єрківська, – сказала керівник району. – У районі поза об’єднанням залишилось ще 18 населених пунктів, поміж яких 6 досі не визначились, до якої громади вони хочуть увійти. Інші 12 готові до об’єднання. Ті 6 населених пунктів, що не визначились, територіально розрізнені, розташовані в різних місцях району. Наприклад – Вікнине і Розсохуватка. Однак процес добровільного об’єднання з початком 2018 року теж завершився. Зважаючи на це, чекаємо, коли нам назначать вибори та об’єднають нас зверху. Думаю, це буде до кінця поточного року.

Журналісти поцікавилися також думкою жителів Вікниного, до якої громади вони тяжіють приєднатись.

− Складне питання. У нас був занадто широкий вибір. Ми могли приєднатися і до Шполи, і до Звенигородки, і до Єрок, і до Мокрої Калигірки, і до Катеринополя. Однак, потяг пішов. Добровільно не приєднались, тепер, як скажуть. Найвірогідніше – до Катеринопільської, − пояснили вікняни.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100