реклама

реклама

index Виконавчий комітет Уманської міської ради виконав зобов’язання адміністративної колегії Черкаського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України щодо приведення Правил розміщення зовнішньої реклами на території міста Умань у відповідність до вимог Типових правил розміщення зовнішньої реклами

У ході дослідження ринку розміщення зовнішньої реклами у межах Черкаської області, територіальним відділенням встановлено, що в м. Умань

Правила розміщення зовнішньої реклами, затверджені органом місцевого самоврядування, не відповідають вимогам постанови Кабінету Міністрів України від 29.12.2003 № 2067 «Про затвердження Типових правил розміщення зовнішньої реклами» (із змінами).

Така бездіяльність виконавчого комітету міської ради могла призвести до  спотворення конкуренції, оскільки внаслідок не визначення та не застосування цих положень для учасників ринку розміщення зовнішньої реклами можуть створюватися несприятливі умови конкуренції.

У зв’язку з цим, адміністративною колегією територіального відділення, з метою усунення причин виникнення порушень законодавства про захист економічної конкуренції і умов, що їм сприяють, було надано рекомендації виконавчому комітету Уманської міської ради привести Правила розміщення зовнішньої реклами у м. Умань у відповідність до вимог Типових правил розміщення зовнішньої реклами.

На виконання рекомендацій виконавчим комітетом Уманської міської ради у січні 2018 року було внесено зміни у Правила розміщення зовнішньої реклами згідно з вимогами Типових правил.

Про це інформують в АМКУ

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100