реклама

реклама

Нардеп від Черкащини Сергій Рудик учора поскаржився у «Фейсбуці», що вимикання світла в його приймальні у Смілі заважають працювати його помічникам.

Рудик Сергiй1 «Хоча, такі (комунальні, – ред.) питання повинні вирішувати місцеві керівники і служби (це виключно їхні повноваження, а не Верховної Ради), але, що ж поробиш, залишати людей один на один з бездіяльністю місцевого керівництва теж не годиться! І все би нічо (тим більше, що за понад 3 роки мого депутатства можна було би і звикнути), якби періодично не вимикали світло((( Приміром, учора тільки у моїй приймальні вирубали мінімум 8 разів! Сьогодні зранку – вже 5! Робота паралізована. Оргтехніка в прямому сенсі слова "горить"! Тільки набереш листа на звернення виборця, за кілька хвилин його вже немає, пиши по-новому((( Якщо таке відбувається в Будинку рад, то мені навіть страшно уявити, що ж відбувається в домівках смілян», – написав Сергій Рудик.

Нардеп учергове звернувся до керівництва міста з вимогою негайно вжити заходів для забезпечення нормальної життєдіяльності громади.

реклама

Коментарі  

 
+5 #4 Загребля 01.02.2018 16:29
Блін, йому важко уявити що робиться в оселях смілян. А ми так живемо... Листи він на звернення виборців пише. А ніхто не звертався що в Смілі оселі не опалюються? То де ж ти? Заодно і погрівся б із нами на перекритті дороги народний депутат хренов.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 Коваль 01.02.2018 11:08
це страшне!:)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #2 Догрався? 01.02.2018 10:53
Рудик, а ти, коли підтримав Полякова у питанні висунення смілянського секретаря Березаня у зами губера, вирішив розповсюдити тупий "досвід" Сміли на всю область? :-) Тепер от сосни іголочку, а не світло у приймальню!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #1 XXХ 01.02.2018 10:41
Депутат скаржиться? Дожились. Ну, як працюють депутати, влада, так і виходить. Як у всіх. Люди он скаржаться що нема електрики, тепла ,а нічого не робиться.Працюйте краще.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100