реклама

реклама

Нардеп від Смілянського округу Сергій Рудик вирішив прокоментувати ситуацію, яка склалася в Смілі, де люди вже й на мітинг вийшли заради повернення тепла в місті.

IMG_7815 (Large)

«Я готовий підтримати будь-які акції протесту смілян! За приведення тарифів на тепло до рівня інших міст Черкащини, непідвищення тарифів на воду і водовідведення, вчасне прибирання вулиць від снігу, припинення несанкціонованого відключення електроенергії, екологічного забруднення міста, погашення заборгованості по зарплаті .... Але, прошу звернути увагу ще раз, смілян, а не посадовців, які мали би за своїми обов’язками, вирішувати ці проблеми, не допустивши людей до застосування крайніх заходів!

Дивно, але факт. Станом на 1 лютого 2018-го з питань теплопостачання, підвищення тарифів на воду, зниження тарифів на тепло, ні до мене, ні до жодної із моїх громадських приймалень не надходило жодного письмового звернення від посадовців міської ради. Скажу більше. Навіть після останнього засідання виконкому (26 січня), де розглядалося питання про підвищення тарифів на водопостачання та водовідведення (я категорично проти такого рішення!) – звернення теж не було.

От так воно буває, протокольне доручення виконкому: "звернутися до народного депутата" – є, а самого звернення немає (а вже 6 днів пройшло!?). Ні від членів виконкому. Ні від самої міськради. Іноді навіть складається враження, що в міській раді є група людей, основне завдання яких не вирішити проблему, а просто-напросто перевести стрілки! То постоять під будівлею КМУ, то селфі біля Адміністрації Президента зроблять. Але, я перепрошую, цього замало для управління майже 70-тисячним містом!

P. S. Сьогодні вранці під стінами Будинку рад відбувся мітинг. Для мене було одкровенням, що на цей захід вийшло лише близько 50 осіб (якщо не рахувати близько 20 «азовців»). І тут у мене виникла думка, а можливо це все тільки маніпулювання думкою громади?» – дивується нардеп у "Фейсбуці".

реклама

Коментарі  

 
0 #5 Людмила 01.02.2018 21:09
Цитую Загребля:
А як попереджати як брехунець у Смілі не робить? Ну а виходити коли нарешті в мене батареї охололи це позиція страуса ...

Про страуса - це коли знаєш, але ховаєшся. А коли інформації нуль, хто куди прийде? Брехунець не працює? А ОСББ? Об'яву на під'їзд? А два форуми міста? Сплять чи теж не в курсі? Хотіли б - знайшли можливість сповістити народ. І люди прийшли б. Наболіло! Щось тут не так.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 Макар 01.02.2018 20:27
Одна просьба до Смелян-не дай бог ещё раз вам ошибиться в своём выборе и выбирать и дальше таких шакалов (считай полит.проституток),ка к это х..ло рудик и такие ,как оно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 Загребля 01.02.2018 17:19
А як попереджати як брехунець у Смілі не робить? Ну а виходити коли нарешті в мене батареї охололи це позиція страуса або Рудика, який готовий все підтримати з під столу а не прийти до виборців.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Людмила 01.02.2018 16:26
Я з числа "остальных"- тих, що не прийшли. Мало людей? Так про чергове відключення від газу я, наприклад, дізналася, коли батареї захололи. А про перекриття дороги - щойно, від сусіда, який забирав дитину зі школи в тому районі і бачив усе на власні очі. Цікаво, хто кого і як попереджав про акцію?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 стабилизец 01.02.2018 15:44
остальные либо радуются возможности сыкономить, либо к буржуям свалили. менталитет.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100