реклама

реклама

фото - Федір Гонца (твіттер)

фото - Федір Гонца (твіттер)

Міський голова Черкас Сергій Одарич роботу комунальних служб по розчищенню вулиць міста від снігу розцінює “нормально”. Про це він повідомив сьогодні на прес-конференції.

- Велика кількість опадів, але їм вдається підтримувати нормальний стан. І я думаю, що за найближчі два дні (принаймні погода обіцяє перепочинок, бо прогнозують, зокрема, завтрашній день без опадів) повністю все місто, у тому числі і другорядні вулиці-провулки будуть розчищені, - запевнив міський голова.
За словами Сергія Одарича, сніг з черкаських вулиць вивозиться в район аеропорту, у район вулиці Гагаріна.
- Нині ж пріоритетним завджанням є розчищення доріг, тротуарів і зупинок громадського транспорту. А далі вже будемо поступово вивозити сніг, де це необхідно, - сказав Сергій Одарич.

реклама

Коментарі  

 
+2 #14 sergo 24.01.2012 21:12
чо вы верещите?бабло на уборку уже уехало в донецк!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #13 Ужасть 24.01.2012 12:34
Цитую Патрон:
Во всех цивилизованых странах снег убирают во время снегопада, не давая машинам его укатать. И только наши коммунальные службы убирают тогда,когда его убрать априори не возможно.

Во всех цивилизованных странах окурки не бросают с балконов, не плюют семечки и не осталяют пустые бутылки и мусор на пляжах, выходя с транспорта не бросают талоны на асфальт вместо урн...хотя о чем говорить :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #12 Оксана Колісник 24.01.2012 10:10
Цитую Ольга:
Мэр ослеп или нас за лохов держит... :o Пусть пройдётся пешком
...або по подивиться американські кримінальні серіали, за які він колись дорікав своїм опонентам. Там є чудові приклади для наслідування, не тільки вдавані, як для знищення муніципального оркестру (до речі, це не єдиний колектив, який ризикує загинути в результаті "культурної революції ім. Одарича"), а й цілком реальні. Наприклад, криміналісти фіксують докази провини підозрюваного, виходячі з графіків прибирання вулиць міста. Репліка персонаж звучить приблизно так: "Я дізнавався в комунальників. Цю вулицю прибирають від 7.00 до 7.15, плюс-мінус 3 хвилини..."
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #11 Е.М. 24.01.2012 04:34
А, может, для начала надо конкретизироват ь понятия "уборка улиц", "чистые тротуары" и т.д. Может, мы (жители города) и мэр (власть, коммунальные службы) вкладываем в эти понятия СОВЕРШЕННО РАЗНЫЙ СМЫСЛ ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #10 Погляд 23.01.2012 23:03
Тихше, Оля, машини їздять, автобуси теж, не треба оцієї ......, от що люблю в черкащанах-жити не можут ь без істерики. Хочеш сказати "Одарич-****" то скажи прямо, не вигадуй, і все буде окей. ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #9 саша 23.01.2012 20:12
в центре да, убирают нормально. а в спальных районах вы были?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #8 Достали 23.01.2012 18:37
Цитую Ольга:
Мэр ослеп или нас за лохов держит... :o Пусть пройдётся пешком по любой из улиц - снега по колено, никто ничего не убирал. Машины на перекрёстках тронуться не могут из-за снежной каши, под которой лёд, образовавшийся по причине не убранного коммунальщиками в пятницу-субботу мокрого снега. Насчёт прогноза погоды на ближайшее время вообще улыбнуло ;-) - посмотрите по любому сайту, пан мэр, (ссылки могу дать бесплатно) - завтра и послезавтра СНЕГОПАД!!! Нам от В.С.Постриганя (начальника Черкасского ГМЦ) пришло штормовое предупреждение о сильных снегопадах и осадках в виде мокрого снега ночью 23-24 января. :sad: Если сейчас мэр даёт положительную оценку работы коммунальщиков, представляю, что будет после продолжения снегопадов... :eek:

Декого не потрібно за лохів тримати, вони такими є по суті, при чому, з величезним запасом невиплюваної жовчі. :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #7 Крайний правый 23.01.2012 16:14
Крук поддерживаю! У меня на Смелянской даже и во дворах проехал, Смелянская 97, 99.
У меня окна выходят на Смелянку, то вчера я неоднократно видел как 2 трактора друг за другом вычищали снег по самой Смелянской. Причем я в 21.45 поехал в город по делам, и опять увидел эти трактора, они потом в центре со Смелянки повернули на Благовестную. Так что работали, я свидетель. Молодцы!!!

Может где и не чистят, а может народец наш просто внимания не обращает.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #6 Сергій 23.01.2012 15:57
За версією Одарича все в місті робиться добре,але це ж брехня!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #5 карамелька 23.01.2012 14:12
"Другорядні вулиці"? Я так розумію слід їздити тільки паралельними "головними" вулицями, бо їх поєднують нерозчищені "другорядні". Думаю ріелторам варто взяти цей термін до вживання під час характеристики розташування житла, щоб черкащани розуміли, що їх чекає під час "нормального" прибирання вулиць. Чомусь думала, що Ільїна - це "головна", а дивлюся - "другорядна". Хрещатик на фото, бачу, теж "подругоряднішав ".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100