реклама

реклама

1 лютого 2018 року вранці до ПАТ «ЧЕРКАСИГАЗ» прибули представники КП «Смілакомунтеплоенерго», з якими прибули: заступник голови Черкаської ОДА Овчаренко Сергій Миколайович, начальник управління ЖКГ Черкаської ОДА Демиденко Сергій Миколайович, секретар Смілянської міської ради Синьогуб Костянтин Іванович, депутати Смілянської міської ради – Салов Володимир Іванович, Голуб Анатолій Андрійович, а також, громадяни Лук’яненко Галина Олександрівна, Коломієць Ольга Григорівна, Шестаков Сергій Михайлович,  Мірзоєв Азєр Аліага огли.

257x166-images-news-012017-.thumbs-af3fa8817229ea9877f6063fd5f2f584_930_0_0

В стінах Товариства відбулись конструктивні перемовини щодо якнайшвидшого забезпечення теплом жителів м. Сміла та Смілянського району та досягнуто компромісні рішення.

В порядку, визначеному чинним законодавством, одразу після надання 31.01.2018 року КП «Смілакомунтеплоенего» необхідних документів, ПАТ «Черкасигаз» направлено КП «Смілакомунтеплоенего» підписаний між сторонами  договір розподілу природного газу, протокол розбіжностей разом з  інформаційним листом та заявою-приєднанням до умов договору розподілу природного газу.

Тобто, після підписання вищезазначеної заяви-приєднання, КП «Смілакомунтеплоенего»  фактично приєднається до умов зазначеного договору.

Разом з цим, сьогодні представники КП «Смілакомунтеплоенерго» отримали рахунок на оплату здійснення первинного обстеження вузла обліку на можливість його використання як комерційного,  надані  гарантії зі сторони КП «Смілакомунтеплоенерго» щодо оплати та надання доступу, безпосередньо на об’єкти, представникам ПАТ «Черкасигаз» для обстеження.

Отже, всі необхідні дії з боку ПАТ «ЧЕРКАСИГАЗ» для санкціонованого розподілу природного газу виконано.

Варто зазначити, що під час вказаних переговорів, з невідомих причин, секретар Смілянської міської ради Синьогуб К.І. покинув приміщення, в якому проводилась нарада, зазначивши, що йде писати заяву про звільнення.

Одразу після цього відбувалось перекриття траси Київ-Знам’янка, що сполучає в тому числі і м.Кропивницький (що висвітлено у ЗМІ) та захоплено адміністративне приміщення Смілянського управління з експлуатації газового господарства групою осіб в кількості близько 40 чоловік з вимогою відновити газопостачання до котелень міста Сміли.

Слід наголосити, що у січні 2018 року з розподільчих мереж ПАТ «ЧЕРКАСИГАЗ» котельнями м. Сміла та Смілянського району (ТОВ «Сміла Енергоінвест», КП «Смілакомунтеплоенерго») відібрано близько 2 млн. м.куб. природного газу для забезпечення жителів міста Сміли теплом. Але сплачувати за цей газ та за його розподіл відмовляються як керівники Смілянської міської ради, так і тепловики.

Про це "Прочерку повідомили в ПАТ «ЧЕРКАСИГАЗ»

реклама

Коментарі  

 
+2 #3 Уманский Еврей 02.02.2018 03:08
Как можно зимой издеваться над людьми? И тут не имеет значения у кого какие полит симпатии. Это же 21 век, 2018 год. При СССР такого безобразия не было.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 Дональд Трамп 01.02.2018 21:40
А юра ткаченко до сих пор на работе,его я так понимаю ничего не волнует и не интересует,что происходит в его подведомственно й губернии,может ему надо было на тройку дней откключить тепло,вообще-то он хоть знает,что жители Смелы не день,а три месяца без тепла,смелянам надо не дороги перекрыватьв Смеле,а приехать в Черкассы и оторвать башку горе-керивныку.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Иван Васильевич 01.02.2018 20:10
Найдут, непременно конструкторов проблемы на кол посадить! Делов то на копейку.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100