реклама

реклама

За останні дві доби Державтоінспекцією області під час нагляду за дорожнім рухом припинено 155 порушень Правил дорожнього руху, допущених водіями.

Зокрема, інспектори зафіксували 34 факти керування транспортом у нетверезому стані, 15 перевищень швидкості руху. На території області зареєстровано 5 дорожньо-транспортних пригод, в яких 5 осіб травмовано.

Так, у суботу на автодорозі Київ-Одеса водій автомобіля «Ауді», житель Одеської області, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв зіткнення з автомобілем «Опель», під керуванням жителя м. Умань, який рухався в зустрічному напрямку. Унаслідок пригоди водій «Опель» отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та забій грудної клітини.

У зв’язку зі складними погодніми умовами, Державтоінспекція Черкащини вкотре нагадує водіям про необхідність неухильного дотримання Правил дорожнього руху.

В умовах снігопаду необхідно рухатися з включеним ближнім світлом фар (чи протитуманними фарами), дотримуватися швидкісного режиму, правил паркування (аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки). Із особливою обережністю рухатися мостами та естакадами, відмовитися від ризикованих маневрувань, які, за несприятливих погодних умов, можуть призвести до створення аварійних ситуацій.

– Якщо виникає необхідність зупинитися, знижуйте швидкість поступово, – радять у прес-службі ДАІ області. – А зупиняючись, вмикайте аварійну світлову сигналізацію.

Крім того, ДАІ рекомендує водіям з невеликим стажем керування за можливості утриматися від поїздок, а тим, хто виїхав, бути максимально уважними та обережними за кермом.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100