реклама

реклама

Директор департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Черкаської міськради Олег Стадник спростував чутки про можливе закриття в Черкасах Другої міської дитячої поліклініки.

IMAG1022

Відповідний допис він зробив у «Фейсбуці».

«Панічні плітки не мають під собою ніяких обґрунтувань. Кажуть, що вже з’явилась електронна петиція. Шановне товариство! Поліклініку НІХТО НЕ ЗБЕРАЄТЬСЯ ЗАКРИВАТИ. Вона, у зв’язку із реформою сімейної медицини, просто перейде до Другого центру сімейної медицини. Всі залишаться на своїх місцях – педіатри у своїх кабінетах, реєстратори у реєстратурі, медсестри біля лікарів. Просто із 1 липня фінансування буде йти по кількості зареєстрованих дітей із Національної агенції здоров’я. У міста цих грошей не буде. Тому необхідне таке переведення. Всі інші структурні підрозділи, окрім центрів сімейної медицини, будуть фінансуватись за кошти медичної субвенції».

Олег Стадник також додав, що цього року в поліклініці триватимуть ремонтні роботи. Їх можна було б завершити за один рік, але від цієї ідеї відмовилися саме тому, що в цьому разі її довелося б тимчасово закрити. Щоб не хвилювати людей, було вирішено проводити ремонт, не припиняючи роботу закладу.

Наразі роботи йтимуть у тому крилі, де розміщено лабораторію. Тому прийом аналізів на лабораторні дослідження здійснюватиметься у Першій міській дитячій поліклініці на вулиці Благовісній.

Дитяча поліклініка має потужність 75 відвідувань за зміну, обслуговує дитяче населення від 0 до 17 років в кількості 14408 осіб. У колективі працює 14 лікарів та 36 осіб середнього медичного персоналу.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #3 ват 04.02.2018 21:28
про потужність поліклініки і дитяче населення в ФБ міг написати тільки інвалід-чинуша . Для порівняння: цікаво скільки в штаті департаменту стадника і яка його потужність ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Алина 04.02.2018 19:16
Господин Стадник, Ваша заместительница Надежда Гетьман на собрании медиков в поликлинике заявила, что физиотерапическ ий кабинет закроют и пусть больные дети з родителями едут в больницу. Она у Вас при памяти вообще?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Марина 04.02.2018 13:41
ЗбЕрається. Людина з вищою освітою, лікар, посадовець. Сором!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100