реклама

реклама

Під час проведення природоохоронного рейду 2 лютого 2018 року, працівниками Державної екологічної інспекції у Черкаській області в урочищі «Мамай» адміністративні межі Коробівської сільської ради виявлено 2 факти порушень правил рибальства, а саме здійснення ловлі щуки з-під криги з перевищенням дозволеної кількості зимових вудок — «жерлиць» або, як їх ще називають — «щуковок».

Правилами любительського і спортивного рибальства встановлено обмеження щодо їх кількості. Вказано, що на водоймах загального користування, а також тих, що закріплені за громадськими об'єднаннями — не більше п'яти на рибалку! На жаль, не всі любителі зимової ловлі щуки дотримуються цієї вимоги. А деякі «любителі" дозволяють собі застосовувати і по 10, і по 20, і навіть по 30 «жерлиць» одночасно.

1517579880

По кожному випадку складено адміністративний протокол за частиною 3 статті 85 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Максимальний штраф за цією статтею становить 170 гривень.

Також, цього дня виявлено факт незаконного лову на території орнітологічного заказника «Липівський», за що на порушника складено протокол по статті 91 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Державні екологічна інспекція у Черкаській області закликає громадян дотримуватись правил риболовлі та не порушувати законодавство.

Про це інформують в Держекоінспекції в Черкаській області

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100