реклама

реклама

У київському офісі Корпорації «ФК «Черкаський Дніпро» розглянуто ряд важливих питань, що стосуються передусім забезпечення участі команди «Черкаський Дніпро» у другій частині чемпіонату України сезону 2017/2018 рр.

0302_дніпро

Про це інформує «Черкаський спорт» з посиланням на інформацію з клубу.

Перше. Загальними зборами засновників та власників Корпорації прийнято рішення про надання товариству «Футбольний клуб «Черкаський Дніпро» позики в сумі 500 000 гривень на виплату заробітної плати за січень поточного року співробітникам клубу, тренерам і футболістам команди, а також 165 000 гривень на організацію третього навчально-тренувального збору, який буде проведено в Черкаській області з урахуванням інфраструктури, що є в наявності в місті Черкаси і територіальних громадах.

Друге. Керівництву, засновникам та власникам Корпорації були презентовані пропозиції по забезпеченню команди майстрів новою тренувальною та ігровою екіпіровкою.

Пропозиції компанії «SWIFT»

Пропозиції компанії «ZEUS»

За підсумками презентації було прийнято рішення надати можливість представнику італійської компанії ZEUS в Україні 2 березня 2018 року перед початком 20 сесії Черкаської обласної ради презентувати екіпіровку громадськості та керівникам суб’єктів футболу Черкащини.

Третє. Загальні збори засновників та власників Корпорації підтримали прохання її президента Лашкула В.Г. стосовно передачі в пожертву територіальній громаді села Білозір’я новозбудованого навчально-тренувального корпусу Білозірської Академії футболу для дітей та юнацтва Черкаської області, а також стадіону футбольного клубу «Черкаський Дніпро», що був введений в експлуатацію в рік Євро-2012 (8 червня 2012 року).

Але ще більшого оптимізму та віри в позитивне майбутнє футболу Черкащини та команди «Черкаський Дніпро» надає та обставина, що описані заходи відбувалися при підтримці та за особистої участі голови Черкаської обласної державної адміністрації Юрія Ткаченка і його заступника Костянтина Омаргалієва.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100