реклама

реклама

Представники комунальних підприємств Черкас під час ранкової наради в мерії розповіли, чи готові вони до погіршення погодних умов, пише zmi.ck.ua

1517814321-615

Так, у Придніпровському та Соснівському СУБах інформують, що запас матеріалів для посипання доріг і тротуарів вони мають. Втім, директор КП "ЧЕЛУАШ" Олексій Мельник зазначає, що у підприємстві вже використали закуплений у минулому році пісок, тож нині проводять тендерні процедури, аби закупити його ще.

"Що стосується палива, то тут усе нормально. Наразі більше 40 тисяч літрів і бензину, і дизеля. Єдине, що закінчуються кошти на прокат автомобілів. Зараз уже підприємець їздить у борг. Якщо будуть великі снігопади, то вже не буде чим його прибирати. Будемо терміново оголошувати новий тендер на прокат техніки", - каже Мельник.

реклама

Коментарі  

 
+3 #4 Владлен 09.02.2018 09:41
Від учора йде мокрий сніг, вулиці в деяких районах не чищені, в сніговій "каші"! Про яку готовність можна розповідати? Знову "зима прийшла раптово"?! Не вміють (чи не хочуть) чистити вулиці - звільність місце тим, хто зможе й хоче!!! Балаболи, крім як казки розказувати ні на що не здатні!!!

P.S. - прошу пробачення за надмірну емоційність, просто накипіло!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #3 Мотивований. 05.02.2018 12:10
А хто, чи що ,зараз мішає підготовці до зимового утримання доріг міста? Напевне відсутність мізків, як у Залізяки, так і у Томади?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #2 Черкащанин 05.02.2018 10:51
Придурки! Всього за два тижні, які в Черкасах сніг полежав, вони використали річний запас піску?! І вже по-бистрому проводять тіпа "тендер" на закупівлю нового?
Цікаво, як би ви, скоти, списували гроші на пісок, якби снігу цього року взагалі не було?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+21 #1 Рома 05.02.2018 10:26
Задовбали вони балачками! Восени також розповідали про "готовність" до зими. Що виявилось насправді після нещодавних снігопадів?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100