реклама

реклама

У Черкасах підвели підсумки спортивного 2017 року. На щорічному міському спортивному заході «Лауреати спортивного року» відзначили спортсменів, тренерів, команди, працівників та організації галузі фізичної культури та спорту. Кращих визначили у 16 номінаціях.

3306384ab8daadc437985ce7a5ee5f04 Андрій Більда вкотре був представлений в одній із номінацій спортивної церемонії. Цього року його як голову відділення Національного олімпійського комітету, президента Федерації триатлону України відзначили «За відданість справі». Минулі роки Андрій Більда номінувався та перемагав як меценат спортивного року.

«Дуже приємно, що мої справи в сфері спорту помічають. Хоча роблю я все це не заради визнання чи нагород, а тому що вболіваю за український спорт, вірю в українських і черкаських спорсменів зокрема. Спортсмени викладаються на тренуваннях на 100%, ми ж маємо допомогти створити всі умови для таких професіоналів, аби вони мали можливість якісно і в комфортних умовах тренуватися, брати участь у міжнародних змаганнях, знати, що в них за плечима стоять ті, кому небайдуже. Спорт для мене завжди був і залишається важливим пріоритетом у житті», – говорить Андрій Більда.

Андрій Більда не зміг особисто бути присутнім на сцені церемонії «Лауреати спортивного року», тож нагороду за нього отримав перший заступник голови відділення НОК, дворазовий срібний призер Паралімпійських ігор Антон Скачков.

DSC_4244_980x653

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #1 Дональд Трамп 06.02.2018 09:58
Андрей,давай в мэры-поддержим !
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100