реклама

реклама

Непрацюючий 39-річний житель міста Черкаси організував «інтимний» бізнес, залучивши до нього свою співмешканку.

Ідея такого способу заробітку спала на думку чоловікові тоді, коли він натрапив в Інтернеті на повідомлення про надання послуг інтимного характеру. Коли запропонував співмешканці долучитися до бізнесу, та спочатку знітилась, але потім, на диво для самого чоловіка, погодилась.

Шукаючи клієнтів, чоловік пропонував для перегляду інтимні фото своєї супутниці. Згодом чоловік-сутенер винайняв квартиру в місті для організації «зустрічей».

Правоохоронцям про події в «підозрілій» квартирі повідомили сусіди. Працівники міліції, за попередньою домовленістю з чоловіком-сутенером, організовували «зустріч», де й  затримали обох учасників «любовної» індустрії.

Наразі стосовно 39-річного зловмисника порушено кримінальну справу за ч.2 ст. 302 Кримінального кодексу України «Створення або утримання місць розпусти і звідництво», що караються обмеженням або позбавленням волі на строк до п'яти років, інформує прес-служба обласної міліції.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #2 sergo 24.01.2012 20:51
наверняка ментам чувак конкуренцию составил!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 саша 24.01.2012 13:09
как лоха какого-то, так они молодцы, словили. А как начальство свое ловить, которое поуши в секс и нарко бизнесе, так они как крысы по норкам.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100