реклама
Sucurity Police

реклама

Слідчим відділом прокуратури Черкаської області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом нанесення працівником поліції тяжких тілесних ушкоджень жителю Черкащини, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

345678 Про це повідомляє прес-служба прокуратури Черкаської області.

Досудовим розслідуванням установлено, що в серпні 2017 року начальник сектору реагування патрульної поліції одного з територіальних органів поліції області, перебуваючи біля нічного закладу, в стані алкогольного сп’яніння, в ході сварки з місцевим жителем, яка переросла в бійку, спричинив останньому тяжкі тілесні ушкодження, невиправно пошкодивши обличчя потерпілого.

На підставі зібраних у провадженні доказів вказаному вище працівнику поліції повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

На цей час проводяться всі необхідні слідчі та процесуальні дії для повного, всебічного та неупередженого з’ясування всіх обставин події, обрання підозрюваному запобіжного заходу та завершення досудового розслідування в розумні строки.

Довідково: за вчинене особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 громадська думка 08.02.2018 17:37
Не дописав. такі як у їхнього неука наркомана Т. йому телятам хвости крутити а не служити. всі вже з його сміються. підлеглі ненавидять. стид і позорисько тимошенко патрульної поліції. розкабанів як свиня
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 громадська думка 08.02.2018 17:35
Пластмасові їх так називають. і правильно роблять. їздять на воговському бензині викатують марно!толку не має ніякого одні понти макі як у на
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100