реклама

реклама

Зусиллями працівників прокуратури Черкаської області доведено до логічного завершення судовий розгляд у кримінальному провадженні, що тривав майже рік, та вироком апеляційного суду Черкаської області за апеляційною скаргою прокурора скасовано виправдувальний вирок Соснівського районного суду м. Черкаси, яким керівника відділу однієї з державних установ ветеринарної медицини області виправдано у зв’язку з недоведеністю в його діянні складу кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

8-2

Службовець обвинувачувався в тому, що в 2016 році одержав неправомірну вигоду за видачу експертних висновків на продукцію рослинного походження.

Незаконний, на думку державного обвинувача, виправдувальний вирок прокуратурою оскаржено до суду апеляційної інстанції, який задовольнив апеляцію прокурора, скасував реабілітуюче рішення та постановив новий вирок,  згідно з яким службовця визнано винуватим у вчиненні корупційного злочину та призначено відповідне покарання.

Про це інформує прес-служба прокуратури області

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-4 #2 Думка 07.02.2018 12:06
В 1937 році, у пік репресій, кількість виправдувальних вироків становила 25 відсотків, а за останні три роки такий показник не дотягує навіть до 1-го відсоткавідсо
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 XXХ 07.02.2018 11:25
А яке ж відповідне покарання службовцю призначено? Не написано. Можливо типу ай.я.я.й.Зараз усе можливе.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100