реклама

реклама

Територію центрального майданчика КП «Черкасиводоканал» відвідали студенти 1-го курсу Черкаського державного технологічного університету за спеціальністю «Хімічні технології та інженерія». Такі екскурсії для майбутніх фахівців стали вже традиційними на комунальному підприємстві.

DSCF7602

Під час екскурсії наш працівник ознайомив молодь з історією водопостачання міста та розвитком підприємства протягом більш ніж столітнього існування. Вони отримали цікаву інформацію про роботу окремих цехів та підрозділів, які цілодобово працюють для забезпечення міста якісною питною водою.

Також студенти мали можливість відвідати центральну лабораторію КП «Черкасиводоканал», де фахівці розповіли про свою роботу, показали обладнання з яким працюють та ознайомили з методами своїх досліджень.

Маємо надію, що майбутні спеціалісти стануть справжніми фахівцями своєї справи.

Про це інформує прес-служба комунального підприємства

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 Черкащани 08.02.2018 12:10
Коли нарешті в Черкасах буде відкрито безкоштовний бювет для людей, чому міський голова та депутати міської ради не переймаються проблемами людей? Скільки вже може Водоканал грабувати черкащан на продажі артезіанської води, яка, як і всі інші надра, належить народу України. Уявіть, люди, 1 літр питної артезіанської води спритні ділки від Водоканалу продають уже по ціні 0, 40 грн.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Дональд Трамп 08.02.2018 09:39
Готовят себя на место С.Овчаренко.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Мы - химики! 07.02.2018 23:53
Мы отравим весь мир меркаптаном, Будут трупами ямы полны, Запах смерти взлетит к Марсианам, К обитателям бледной Луны. Обольем города толуолом, Подожжем мы их с разных сторон, Все живое отравим фенолом, Хлором вытравим зелень лесов. Недовольных, - туда им дорога, - Мы засунем живьем в формалин, Но их будет не так уж и много - Остальных передушит зарин. Мы вулканы забьем динамитом, Разорвем на куски шар земной! Во Вселенной, залитой ипритом, Будет мир, тишина и покой... И цианистый калий спокойно, Всыпем мы в Мировой океан, Твое право - ты либо покойник, Либо химик и вдребезги пьян! И тогда в прорезиненных масках С этанолом в дрожжащих руках, Мы закружимся в мерзостных плясках На руинах, могилах, гробах
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100