реклама

реклама

Розширена рада Всеукраїнського об’єднання ветеранів має зібратися в Черкасах 24 і 25 січня. Про це сьогодні під час прес-конференції Ради опозиційних сил Черкащини  розповів голова об’єднання Володимир Гуменюк.

Одне з питань, яке обговорюватимуть, стосується продажу землі. Тому, як каже, запросили на зібрання фермерів.

– Земля – це бастіон, – переконаний пан Гуменюк. – Якщо ми віддамо його в руки латифундистів і олігархів, вважайте, що Україну ми програли. Ми звернулися до Президента, Прем’єр-Міністра і Голови Верховної Ради з тим, що земля не може бути товаром… Там, де земля продавалась і продалась, а це Бразилія, Чилі, Індія та інші країни, вона перестала бути родючою, а народ на цій землі не живе, перетворився на рабів, бомжів. Тому ми не хочемо допустити, щоб це було в Україні.  Але на наші звернення жоден з керівників не відповів…

За словами Володимира Гуменюка, говоритимуть під час зібрання і про екологію, і про «виховання молоді в козацько-лицарському дусі», і про  підготовку до виборів.

– Враховуючи, що ви показали дуже хороший приклад, ми попросили Леоніда Миколайовича (Даценко – ред.), він у нас виступить з цим питанням. Ми маємо серйозно попрацювати над цим питанням, щоб на цих виборах взяли більшість, – сказав пан Гуменюк.

реклама

Коментарі  

 
-2 #3 Ужасть 24.01.2012 12:57
Стаканы на столе под пиво...а бутылки что? попрятали :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 З країни Паханат 24.01.2012 09:48
Скоро братки здадуть ГТС, продадуть землю, а потім і нас (стадо) росії з усіма потрохами :cry:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Достали 23.01.2012 19:30
Ой як цікаво, що ж Леонід Миколайович буде розповідати з свого досвіду про «виховання молоді в козацько-лицарському дусі»? Він же так "багато" для цього зробив....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100