реклама
Sucurity Police

реклама

Більше тисячі мешканців Лівобережжя  долучилися до започаткованої нардепом Богданом Губським програми „Духовність і культура”.  Програма розрахована насамперед на  сільську інтелігенцію. В її рамках щотижня відбуваються культурно – пізнавальні  екскурсії до столиці з подальшим відвіданням визначних місць – пам”яток історії, духовності, культури. Освітяни, медики, працівники культури  та органів місцевого самоврядування  мають змогу на власні очі побачити новинки культурного життя столиці та пройнятися духом  найвизначніших святинь українського народу.
guku

Цієї суботи в такій поїздці побувала громада села Скориківка Золотоніського району.  В складі делегації – вчителі школи, вихователі дитсадка, працівники ФАПу, сільської ради. Золотонісці переглянули виставу „Лавка” у виконанні акторів театру „Актор”, що на Львівській площі, та побували в Києво – Печерській Лаврі.
- Така поїздка – не перша, - говорить Валентина Білогурова, вчителька загальноосвітньої школи с. Скориківка. - Перед Новим роком завдяки Богдану Володимировичу ми побували на концерті Національного заслуженого академічного ансамблю танцю імені П. Вірського, за що дуже йому вдячні. Богдана  Володимировича  знаємо давно, зокрема його опіку над талановитою молоддю. За сприяння його Фонду „Україна XXI століття” учениця нашої школи Марина Галат закінчила університет, і тепер працює вчителем в  рідній Скориківській школі...
В подібних просвітницьких уїк–ендах побували мешканці Драбівського, Канівського, Золотоніського районів. Програма триває,  і щосуботи в Києві – нові екскурсанти.
- Задумувалась ця програма як  духовна підтримка для сільських вчителів. Але до мене як до народного депутата почало надходити безліч звернень від працівників культури, вихователів дошкільних закладів, місцевого самоврядування з сіл і міст мого виборчого округу з  проханням залучати  і їх до таких поїздок, що дають можливість познайомитися і з минулим, і зі станом нашої сучасної культури. Тож з нового 2012 року ми розширили межі даної програми, - говорить народний депутат України Богдан Губський.
„Духовність і культура” – не єдина програма народного депутата. Наряду з діючими, такими, як „Школа майбутнього” та „Духовність і культура”, він започатковує і нові : вже на початку лютого Богдан Губський обіцяє презентувати новий проект, який, за його словами, дасть змогу спільно з громадою вирішити  ряд соціально – економічних проблем округу та спрямований на покращення життя сільських людей.
- Моє завдання як депутата – допомагати людям, незважаючи на спротив деяких чиновників на місцях, - переконаний нардеп.

реклама

Коментарі  

 
0 #4 Скориківка 24.01.2012 18:26
Молодець, багато справ для округу робить. А що ви зробили, критикани? Хоч одній людині допомогли? Пройде - не пройде, а добрі справи залишаться. А після вас що? Жовч і злоба :(
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #3 фелікс 24.01.2012 10:10
КАПЕЦЬ! Ціна совісті інтелігенції - екскурсія в Київ на викрадені з їхнього ж карману Губським гроші!!! Продали совість, то хоч не продайте на виборах майбутнє своїх дітей!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #2 Патрон 24.01.2012 10:07
Ну ,Богдан Владимирович, ну активизировалис ь перед выборами,ну молодец! Опять вас эти сельские тетки на руках в ВР занесут. И всего то за корочку хлеба...Только вы им обьясните кто вы по политическим убеждениям (СДПУо,БЮТ,ПР...) Кто вы? Глядя в ваши чесные глаза - политическая проститутка. Жаль, что не весь народ это осознает.Жаль!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #1 Крайний левый 24.01.2012 10:07
Так смешно читать все это. Сначала тот же Губский поскупал земли где только мог, ни слова не говоря у духовности и культуре. Правдами и неправдами. Теперь когда запахло выборами, ах... и детям мол надо помочь, и про духовность вспомнил.
У меня вопрос, мы долго будем выбирать таких ...деятелей? Губские, Олейники ... когда вы уже оставите людей в покое??? Или так понравилось сидеть в кресле депутата что теперь до сивых седин там обосновались?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100