реклама

реклама

Лише чотирьох власників собак, які порушили правила вигулу домашніх улюбленців, притягнули до відповідальності за 2017 рік.

1517999906-575

Про це в коментарі Zmi.ck.ua розповіла прес-секретар Управління патрульної поліції в Черкаській області Зоя Вовк.

“Проблема в тому, що досі не визначені місця для вигулу тварин. А черкасці рідко скаржаться на таких порушників”, - пояснила прес-секретар.

До речі, штраф за вигул собак у непризначеному для цього місці становить від 340 грн до 1400 грн.

У багатьох випадках патрульні роблять лише усні попередження, до яких черкасці, зазвичай, дослухаються. Проте, якщо людина повторно порушує правила, то складають протокол і відправляють його на розгляд адмінкомісії.

“Ця комісія збирається двічі на місяць. Якщо людина визнає свою провину і більше не порушує закону, то вона сплачує мінімальний штраф. Якщо ж порушник грубить, не визнає провини чи відмовляється виконувати норми закону, то йому доведеться сплатити значно більші кошти”, - зазначив начальник відділу екології Черкаської міськради Володимир Гусаченко у коментарі нашому виданню.

реклама

Коментарі  

 
+3 #4 Олександра 22.03.2018 15:14
Не облаштовані місця вигулу тварин, так.
Зате чітко визначено, де ЗАБОРОНЕНО вигулювати собак. Наприклад, на шкільній території. А собачників там гуляє... до стобіса. І патрульні спокіно проходять повз. Навіть не роблячи усного зауваження
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 Старий 09.02.2018 18:53
Зпочатком весни у Черкасах вулицы розцвыте ...лайно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #2 Демократія 09.02.2018 10:13
Це якесь посміховисько - за рік 4 особи. Та щодня десятками вигулюють в непризначених місцях, без поводка і намордника навіть собак бійцівських порід! Вигулюють одні й ті самі особи. Добре, коли собака вихована. А є такі, що шалені, кидаються на перехожих. В цьому питанні в Черкасах нема порядку зовсім. Могли б хоча б для початку таблички вивісити де дозволено, а де заборонено вигул собак. А ще привчати господарів прибирати за своїми улюбленцями. Лише один раз довелося в Черкасах бачити, як жінка прибрала за своєю собакою. Сніг зійде і все місто буде в лайні.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 XXХ 09.02.2018 00:08
Четыре человека за год. :sad: Дык весь город гуляет , два раза в день как минимум.Наверное тысяч 20.И все в неположенном месте.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100