реклама

реклама

«Небезпечною» ідеєю, за словами заступника Голови Верховної Ради України Миколи Томенка, є ідея визначити кандидатів у мажоритарних округах від опозиції за півтора місяці до голосування.

«Ми проходили вже таке визначення кандидатів у Верховну Раду, кандидатів у президенти, яке закінчилося тим, що до десяти, а то й більше кандидатів так і не змогли визначитися хто з них найсильніший», - цитує Миколу Томенка його прес-служба.

Тому, додав віце-спікер, «для того, щоби не мучити самих кандидатів від опозиції і перш за все не знущатися з українських виборців, які підтримують опозицію, було б ідеальним, якби це визначення відбулося до березня цього року для того, щоби люди мали можливість познайомитися з єдиним кандидатом від опозиції напередодні виборчої кампанії, а кандидат від опозиції мав можливість спокійно працювати». «Існує безліч механізмів для того, щоби визначити найбільш впливових та харизматичних кандидатів в округах від опозиції», - зауважив політик.

Микола Томенко зазначив, що сьогодні треба зупинити риторику про фальсифіковані вибори від влади та ідею про відтягування визначення реальних кандидатів, а почати реальну підготовку, яка зможе забезпечити успішну парламентську виборчу кампанію 2012 року.

реклама

Коментарі  

 
+1 #9 Ужасть 26.01.2012 10:30
Минуси ставлять. Правда нікому не подобається. Хоча, опозіціонери і самі розуміють, що пролетять, але не з пустими карманами. А там дивись і "продатись" можна буде вигідно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #8 Ужасть 25.01.2012 13:52
Прочитал Марию, Вендету.., Нетолерантного та О.Чуприну...и в очередной раз убедился, что П.Регинов одержит убедительную победу на выборах. Почему? Потому, что у них будут (при плюрализме внутри партии) единые кандидаты. А у так НАЗЫВАЕМОЙ опозиции (сами разберитесь чем вы опозиционней друг друга) дела заходят еще дальше, чем я предполагал. Уже процесс перешел на новый уровень - опозиция опозиций на местном уровне :-) з самовисуванцями . Ну, что же...вижу что племя гетьманов увеличится. Только выборы пройдут и эти "гетьманы" опять будут стоять жидкой кучкой перед администрацией и кричать "Банду геть" и обвинять народ, что их не поняли, не поддерживают их :lol: Да кто ж вас поймет, вас столько, что сосчитать невозможно и каждый со своей правдой и любовью к Украине. :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #7 Олександр Чуприна 25.01.2012 00:20
Найбільш "НЕБЕЗПЕЧНОЮ" ідеєю є визначення кандидатів у мажоритарних округах за домовленностями зверху.Механізм призначення єдиного кандидата від опозиції у форматі підписаних угод не спрацює тому,що немає і бути не може абсолютно єиної опозиції.Можливо партіям не потрібно взагалі зараз перейматись цим питанням,адже незалежно від ВАШОГО бажання чи небажання на мажоритарних округах буде багато кандидатів-самовисуванців.Тоді місцеві осередки опозиційних партій і визначаться кого підтримувати і не потрібно буде "НІКОГО МУЧИТИ і НІ НАД КИМ ЗНУЩАТИСЬ".Необхідно розуміти,що окрім "партійної" є ще й "народна" опозиція,яка на цих виборах скаже своє вагоме слово.Особисто Миколі Володимировичу бажаю успіху!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #6 Нетолерантний 24.01.2012 20:45
"Свобода" вже висловлювала свою позицію щодо об'єднання з опозиційними силами. Лише після люстрації у таких силах, партія може працювати на партнерських взаєминах. І не треба казати зараз про люстрацію в лавах самої "Свободи" - свої лави вони люструють і доволі часто.

Щодо черкаської опозиційної адміністрації моя особиста думка - це не більше, ніж політичний порожній піар, крик без реальних змін та впливу на щось. Політичний .... та задоволення амбіцій невдалих керівників невдалих партій. Про опозиційність "Батьківщини" на Черкащині зокрема можна почитати було і на "Прочерку" і на черкаській сторінці партійного свободівського сайту. Варто лише згадати їхні спільні із регіоналами голосування. Щодо УНП - у них такий величезний дисонанс між заявами місцевого керівника та діями і голосуванням їхніх народних депутатів, що тут навіть не варто це обговорювати. Достатньо згадати антитабачну кампанію та голосування нардепів від УНП за уряд Азарова. Народ не має короткої пам'яті.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #5 Вендетта по черкаськи 24.01.2012 20:34
В осередку Черкаської ОО «БЮТ» йдуть кланові війни за місце в списку до ВРУ та мажоритарні округи. Чітко визначилися 3 групи впливу група Томенка , група Володимира Олійника ( від влади) та група Булатецького. Які поки що піар’яться самостійно проти "головного ворога". Черкаський обласний та міський осередки не в змозі зібрати актив партії, а тому через ЗМІ збирає людей до поїздок на підтримку Ю.В.Т.
До керівництва БЮТ готуються листи (через підставних осіб)місцевим партійним активом про відданість або зрадництво певних кандидатів в депутати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #4 Марія 24.01.2012 20:01
Об"єднання- ось вихід із ситуації яка склалася в державі. І дай Бог розуму вищестоячому керівництву політичних опозиційних партій не побити горшки. А то в нас, українців, на три голови-три булави. Ось в цьому і біда.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 Ужасть 24.01.2012 15:15
Уже началось...
Если при формировании списков кандидатов от оппозиции по мажоритарным округам будут ущемляться интересы "Свободы", она покинет объединение оппозиции. Об этом в ходе сегодняшней пресс-конференции заявил директор центра политических исследований "Пента" Владимир Фесенко.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Ужасть 24.01.2012 12:54
Сейчас начнется...грызня. Если в единых регионах проблема о определением очередности списка и кандидатов по мажоритарным округам. То, что будет твориться среди этой своры "патриотов". Чем они отличаются? Кто громче кричит: "банду геть"? :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 Де правда? 24.01.2012 12:45
І кого це Ви закликаєте, Ви ж керівники. Йдуть розмови про розмови, а тому Ми-виборці не віримо в щирість Ваших закликів. Більше розмовляйте та закликайте, фальшуйте праймерзи, а ми свій вибір зробимо під час виборів. У Виборців немає коштів та можливостей, щоб з Вами полеміку розводити.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100