реклама

реклама

Міністр сільського господарства Росії Олена Скринник не бачить проблем, пов’язаних з реалізацією українських сирів у Росії.

– Я вважаю, що це питання і не стояло, тому що ми як реалізовували цю продукцію, так і продовжуємо її реалізовувати, – цитує російського міністра прес-служба Госветфітослужби України.

Скринник уточнила, що вона вже обговорила це питання з українським міністром Агропроду Миколою Присяжнюком.

– Ми прийшли до загальної думки, що не бачимо в цьому питанні ніяких проблем... Наша сільськогосподарська продукція у вашій країні і українська в Росії реалізуються на сьогодні з підвищеним трендом, – сказала російський міністр, підкресливши, що і надалі розглядає Україну як важливого партнера в аграрному секторі.

У свою чергу, міністр аграрної політики і продовольства Микола Присяжнюк запевнив, що ніяких проблем і загроз імпорту українських сирів у РФ немає:

– Наша продукція якісна й відповідає стандартам. Якість вітчизняної продукції влаштовує основного споживача – країни СНД. Наші служби працюють з російськими в звичайному режимі, адже якість продуктів харчування – це відповідальність кожної країни, – зазначив він.

Як відомо, на початку січня глава Росспоживнагляду РФ Геннадій Онищенко заявив про погану якість українських сирів, інформує «Українська правда».

Він спрогнозував, що поставки цієї продукції з України можуть бути обмежені.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100