реклама

реклама

Днями фахівці Золотоніського міськрайонного центру зайнятості відвідали Зорівську об’єднану територіальну громаду з метою надання консультативних послуг та наближення сервісу з надання соціальних послуг, пов’язаних із питаннями зайнятості населення. У ході зустрічі начальник відділу взаємодії з роботодавцями Світлана Кириченко розповіла про послуги служби зайнятості, інноваційні підходи в роботі, організацію громадських та інших робіт тимчасового характеру.

фото

Голова об’єднаної територіальної громади Юрій Гунько поділився своїми напрацюваннями та досягненнями, а також зазначив, що: «Така співпраця з центром зайнятості дає змогу об’єднати зусилля задля ефективної координації дій та максимальної поінформованості населення».

Під час зустрічі представники центру зайнятості мали можливість відвідати новостворений центр з надання соціальних послуг, який забезпечує надання соціальної допомоги особам похилого віку, людям з інвалідністю та одиноким непрацездатним громадянам ближніх сіл, таких як Зорівка, Чернещина, Мехедівка, Богданівка, Вершина Згарська.

У адміністративному приміщенні Зорівської громади, заступник директора центру зайнятості Ірина Юркова також провела прийом громадян та надала відповіді на актуальні питання членів громади щодо стану ринку праці на сьогоднішній день.

Золотоніський міськрайонний центр зайнятості

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Михаил 12.02.2018 14:18
Скільки не роби послуг по зайнятості, якщо реально немає тієї зайнятості, якщо економіка в загоні, то толку з цих виїздів в ОТГ, тільки гроші на проїзд витрачають, а може й не тільки на проїзд.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100