реклама

реклама

Сьогодні на снігоприбиральній техніці КП «ЧЕЛУАШ» встановлюють GPS-трекери. Обладнання дозволить як чиновникам, так і містянам спостерігати за роботою спецтехніки в режимі онлайн.

DSC00913

З ініціативою встановлення трекінгу на техніку виступив автор додатку MapaMagic Віктор Євпак.

Кількома днями раніше Євпак уклав угоду із «ЧЕЛУАШем», в якій зобов’язався обладнати техніку трекерами безкоштовно.

– Після встановлення обладнання кілька днів нам знадобиться на те, аби доопрацювати систему MapaMagic. Уже скоро, окрім трекінгу громадського транспорту, на спеціальному web-сайті можна буде спостерігати і за комунальною технікою, – говорить Віктор Євпак. – У подальшому ми хочемо вдосконалити систему, щоб вона не лише демонструвала рух снігоприбиральної техніки, а й допомагала відслідкувати ефективність її роботи. Наприклад, щоб відображалось, де техніка вже була кілька разів, і якщо по факту ділянка дороги виявиться неприбраною, у комунальників можна буде запитати про причини відсутності результату.

У КП «ЧЕЛУАШ» на ініціативу підприємця відгукнулись схвально.

– Якщо в когось виникають сумніви щодо роботи наших працівників та задіяної техніки – будь ласка, я не проти встановлення таких трекерів. Ми не збираємося приховувати свою роботу від громади, - говорить директор підприємства Олексій Мельник. – Ми готові показати свою роботу та встановити ці трекери, щоб у режимі онлайн можна було слідкувати за ходом очищення Черкас від снігу. Єдина умова - щоб все було повністю безкоштовно, оскільки бюджетні кошти ми не можемо витрачати не за цільовим призначенням, а комерційних, на жаль, не так багато.

DSC00924

DSC00926

реклама

Коментарі  

 
+2 #3 Бонд 13.02.2018 09:43
До спини ці трекери - всі прекрасно бачать на власні очі результати "роботи" ЧЕЛУАШу (нечищені вулиці й тротуари)!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Любопытный житель 13.02.2018 03:17
Мне вот интересно! Дороги мы этой зимой почти не убирали, Верно? Тогда назревает вопрос, На кой нам нужны данные тракеры? Лично мне и жителям города было бы интерестно просмотреть данные аудита данного предприятия, в особенности (по возможности) сравнить их с 2012-2013 годами.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 XXХ 10.02.2018 13:43
Цікаво, як вийти на сайт та подивитися на роботу техніки онлайн . Дайте ссилочку, будь ласка.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100