реклама

реклама

Наприкінці січня у центрі Тального звучала звукова сирена спецавтомобілів. Так місцева підстанція швидкої допомоги протестувала проти реформи екстреної медичної допомоги.

110220182141215703555 Про це інформують «Вісті Черкащини».

Хоч швидка допомога розташована через дорогу від районної ради і райдержадміністрації, керівники цих органів влади Валентина Любомська та Василь Клименко навряд чи її почули. Вони у відпустках.

Натомість депутат міської ради Віталій Шуляк через Фейсбук доповів виборцям, що «майже два місяці тому від фракції ВО "Свобода" зареєстрував проект рішення Тальнівської міської ради про звернення до "Кабінету Міністрів України, Міністерства охорони здоров’я України, Міністерства економічного розвитку і торгівлі України та Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини" стосовно реформування екстреної медицини. Весь цей час депутатська більшість (міської ради – ред.) "вивчали" наш проект рішення. Довивчалися до того, що не подавши жодної пропозиції відправили проект на доопрацювання. Ну що ж, чекаємо ще місяць до наступної сесії, можливо більшість депутатів міської ради знайдуть час, щоб прочитати аж 2 (!) сторінки тексту.

P.S. Цікаве зауваження почув на погоджувальній раді (засідання депутатів перед сесією) – це питання не нашого рівня і, мовляв, нам не потрібно таким займатися.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 легедзине 13.02.2018 00:05
Україна відстала від Європи в організації екстреної та невідкладної меддопомоги приблизно на 50 - 60 років, а Тальне - залишилось в Трипільських часах.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Ченчик 12.02.2018 16:06
Замість того, щоб удосконалювати екстренну медичну допомогу, її стараються розвалити зовсім. Гарні реформи.....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100