реклама
Sucurity Police

реклама

Черкащан, а особливо студентів, що навчаються у столиці, стривожила новина щодо підвищення вартості проїзду маршруткою Черкаси-Київ. Наразі вартість такої поїздки складає мінімум 160 грн. Але ж альтернатива є завжди. Її знайшов ПриватБанк на банківському сайті у розділі купівлі залізничних квитків.

Наташа

Потяг Черкаси-Київ, що був запущений 10 грудня минулого року, виявився досить привабливим й по вартості, й по комфорту. Наразі черкащани в напрямку столиці можуть щоденно подорожувати за вартістю від 66 гривень:

№ 148 Ш Одеса → Київ-пасажирський (люкс – 228,25 грн, купе – 157,81 грн, плацкарт – 66,09) та 781Ш Черкассы → Київ-пасажирський (1 клас – 65.02 грн, 2 клас – 120.94 грн).

Орієнтовний час у дорозі складе 3 години 24 хвилини. А от вартість квитка для студентів вдвічі дешевша, ніж вартість квитка на автобус (за наявності студентського посвідчення). А для купівлі цих білетів навіть не потрібно виходити з дому. Придбати їх можна цілодобово на сайті ПриватБанку.

За минулий рік в такий спосіб черкащани придбали більше 113 тисяч квитків на потяги, автобуси та літаки загалом. Цікаво, що у відділеннях було придбано лише 33 тисячі квитків, а 80 тисяч інших клієнти купували у дистанційних каналах банку.

Комфорту клієнтам додає той факт, що куплений у Приват24 квиток містить QR-код і роздрукований вдома білет не потрібно обмінювати в касі вокзалу. Він і є перепусткою до потягу. А якщо самостійно у Приват24 купити квитки не виходить, то у відділеннях ПриватБанку співробітники радо допоможуть впоратися с купівлею та навчать, як саме робити це у затишку домівки самостійно.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Александр 22.06.2018 20:48
За минулий рік в такий спосіб черкащани придбали більше 113 тисяч квитків на потяги, автобуси та літаки загалом. Цікаво, що у відділеннях було придбано лише 33 тисячі квитків, а 80 тисяч інших клієнти купували у дистанційних каналах банку.https://www.11a.kiev.ua/ceny-na-pokrasku-avto-kiev/ https://www.5a.kiev.ua/ https://www.1000.kiev.ua/ За минулий рік в такий спосіб черкащани придбали більше 113 тисяч квитків на потяги, автобуси та літаки загалом. Цікаво, що у відділеннях було придбано лише 33 тисячі квитків, а 80 тисяч інших клієнти купували у дистанційних каналах банку.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100