реклама
Sucurity Police

реклама

Телепроект «Здійсни мрію» допоміг 17-річному Колі на 4-й стадії раку відвідати гучну подію у світі шоу-бізнесу.

a548d9a3402cd479453fd284c8b66e10

Про це повідомляє ТСН.

Миколі Галушку 17 років. Він пацієнт Черкаського онкодиспансеру, йому діагностовано 4-ту стадію раку. Невеличка ґулька на шиї виявилася онкопухлиною. Коля переніс 9-годинну операцію, пройшов променеву терапію і тепер проходить курс хіміотерапії.

«Я намагаюся все сприймати позитивно. Хотів би познайомитися з Дмитром Комаровим і розпитати його про країни, в яких він побував. А ще мені подобається Дзідзьо, він дуже кумедний», – зізнався Коля.

За здійснення мрії Миколи зустрітися з кумирами Дзідзьо та Дмитром Комаровим взялася кураторка проекту «Здійсни мрію» Лідія Таран. Вона розуміла: у цьому випадку не можна гаяти ні хвилини. Команді проекту довелося працювати в режимі підвищеної секретності та навіть конспірації, аби зробити все, щоби мрія хлопця стала ближчою. Колю терміново викликали до столичної лікарні, а після кількох годин дороги він опинився в офісі 1+1 медіа, де його зустріла ведуча ТСН Лідія Таран. Телезірка провела для Колі персональну екскурсію телеканалом – до студії «Сніданку з 1+1», «ТСН» та, звісно ж, до кабінету його кумира Дмитра Комарова. А потім – сюрприз від усієї команди! – ввечері Колю офіційно запрошено на гучну подію «Viva Найкрасивіші 2017». І одразу на Червону Доріжку! Це найкращий час та місце, щоб познайомити Колю з якомога більшою кількістю селебріті та подарувати йому радість і щасливі емоції.

«Був такий великий контраст між Колею, який прийшов уранці на екскурсію на канал, і Колею, який уже ввечері йшов червоною доріжкою! Його світ перевернувся догори дриґом. Йому був так потрібен цей сплеск емоцій, які потім будуть надихати його продовжувати лікування!» – поділилася враженнями Лідія Таран.

На червоній доріжці Колю супроводжували ведучі "Сніданку" Людмила Барбір, Руслан Сенічкін та Єгор Гордєєв, а щирими оплесками підтримали сотні гостей церемонії. Того вечора хлопцева фотоколекція поповнилася десятками фото з зірками, а найголовніше – з його кумирами Дмитром Комаровим та Дзідзьо. Улюблений співак не просто поспілкувався з Колею, а ще й запросив на концерт.

Цей вечір цьому простому, але надзвичайно відкритому і позитивному хлопцеві запам’ятається назавжди. Здавалося, світ обертався лише навколо нього. Після подорожі Коля майже дві доби проспав і тільки потім дізнався, що його показували у прямому включенні ТСН. Кажуть, у Черкасах Миколу Галушка вже впізнають на вулицях.

e7f81c8daefeab766255a0073d9bc978

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100