реклама

реклама

У рейтингу вищих закладів освіти Webometrics, що складається Національною дослідницької радою Іспанії – однією з найбільших наукових установ Європи – Уманський університет садівництва зарахували до лідерів аграрної освіти України.

AgroNews030203 Про це повідомив прес-центр Уманського НУС з посиланням на «Agronews».

У даному ранжуванні, що ведеться, починаючи з 2004 року, беруть участь 24 тисячі вищих навчальних закладів світу. Серед ключових критеріїв, за якими досліджують діяльність освітніх установ, – показники цитованості у мережі Інтернет і базі даних Scopus, а також рівень відкритості доступу користувачів до результатів досліджень і матеріалів, пов’язаних з усіма сферами діяльності навчального закладу.

За даними цьогорічного вищезгаданого рейтингу аграрних ВНЗ України Уманський національний університет посідає другу позицію з 20 подібних освітніх установ. В цілому ж по Україні Уманський НУС посів 38 позицію, а в загальносвітовому переліку – 5125 місце.

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 Перехожий 13.02.2018 08:40
5125 місце то це правда.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Ох 12.02.2018 22:31
Не смішіть.
Там все купується за гроші.
Вступ, навчання і дипломи.
Чую як мамки "восхіщаються" як зручно і не затратно там отримати диплом, мовляв передаєш гроші і все, дитинамможе сидіти вдома, всеж дешевше ніж їхати витрачаючи кошти на дорогу, квартиру, до того ж не витрачається час.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100