реклама
Sucurity Police

реклама

Увечері 11 лютого на телефону лінію екстреного зв‘язку «101», 16-ї державної пожежно-рятувальної частини у місті Чигирин, із села Рацеве, надійшло повідомлення про чоловіка, який пішов на риболовлю та так і не повернувся додому.

Пошуки, організовані особовим складом рятувального підрозділу та місцевим населенням успіху не мали. Через темну пору доби та тонку кригу яка несла загрозу людям, пошуки було призупинено до ранку.

Вранці 12 лютого, до пошуків долучилося водолазне відділення аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління ДСНС. Дослідивши кілька квадратних кілометрів льодового шельфу на річці Дніпро, на відстані 1,5 кілометри від берега було знайдено полиню в якій плавали особисті речі зниклого рибалки.

27657769_1008665915938292_130049244172053228_n

Під час занурення, на глибині 5 метрів водолаз знайшов та підняв на поверхню тіло загиблого.

Огляд місця події не залишив сумнівів, що провалившись під кригу, товщина якої в цьому місці становила 1,5 сантиметри, 62 річний чоловік до останнього боровся за життя. Скинувши чоботи та верхній одяг він рухався у напрямку берега. Намагаючись вибратися на кригу, він раз по разу проламував під собою лід і робив чергову спробу. Знесилений, він так і не знайшов міцної криги, яка б витримала вагу його тіла. Через чотири хвилини перебування у холодній воді, він загинув через переохолодження.

Про це інформує речник обласного управління ДСНС Костянтин Проценко.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100