реклама

реклама

У суботу, 10 лютого, в Каневі чоловік, що постраждав у ДТП, побив двох медиків, які прибули його госпіталізувати. Працівники «швидкої» перебувають в обласній лікарні із струсом мозку, у поліції ж зареєстрували відразу три кримінальні провадження.

shvydka Про це повідомляє «Інфоміст».

Двоє постраждалих медиків нині перебувають в нейрохірургічному відділенні Черкаської обласної лікарні із струсом мозку.

– Ввечері в суботу до нас вони були направлені. Ми зустріли їх і побачили із синцями. У них діагностовано струс головного мозку. Зараз щось говорити про ступені – тяжко, бо це ситуація, яка розвивається. Вони знаходяться під наглядом. Будемо бачити, як буде далі. Зараз вони не підлягають виписці, – розповів головний лікар Олександр Дудник.

Як повідомили в секторі комунікацій ГУНП в Черкаській області, по інциденту відкрито відразу три кримінальні провадження за ст. 125 ККУ (Умисне легке тілесне ушкодження). І заявами до поліції звернулися не лише медики, а й молодик. За його версією, першими бійку розпочали працівники «швидкої допомоги», а він – захищався.

Ми повідомляли, двох медиків із бригади "швидкої допомоги", які прибули на виклик у Каневі, побив агресивний «постраждалий».

реклама

Коментарі  

 
+6 #1 Буває ж 13.02.2018 23:47
Бідолаха відбивався від білочки. А як йому під кулаки санітари попали - чувак нє в кугсє)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100