реклама

реклама

У Черкасах вже 4 школи закриті на карантин, ще в 5 ЗОШ навчальний процес призупинений частково.

karantun-710x434 – Наразі окрім 17 школи призупинили процес ще 3 школи — 31 гімназія, 7 і 12 загальноосвітні навчальні заклади. Ще 5 шкіл вибірково призупинили навчальний процес у деяких класах — це 28, 13, 29, 30 школи і Перша міська гімназія, яка відучора в деяких класах призупинила процес, — у коментарі виданню «Вичерпно» розповіла заступниця директора департаменту освіти та гуманітарної політики ЧМР Марина Бакланова.

До слова, віднині навчальний процес в школах зупиняється за результатами моніторингу керівництвом навчального закладу за погодження Департаменту освіти та гуманітарної політики ЧМР.

Підставою для призупинення навчального процесу є відсутність понад 20% дітей.

– Це вже є підставою, але знову ж таки рішення приймається керівником школи, – додала Марина Леонідівна.

Також відзначимо, що за інформацією головного медика міста Олега Стадника, наразі немає жодних підстав, а також обґрунтованих показників, щоб говорити про наближення до епідпорогу по захворюваності на грип у місті. На кінець минулого тижня у Черкасах був показник майже на 40 відсотків нижче епідпорогу. Наразі, якщо брати всю Черкащину, місто знаходиться на 8-9 місці по показниках захворюваності на грип.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100