реклама

реклама

Під урожай 2018 року сільгосппідприємствами Золотоніського району посіяно 8,5 тисяч га озимих на зерно, з  них 7,7 тис га – озимої пшениці. Як стверджують фахівці всі посіви знаходяться у доброму і задовільному стані.

озимина

Відібрані 23-25 січня моноліти показали повне відростання, загиблих рослин немає. Мінімальна температура на глибині вузла кущення 16 січня спостерігалась мінус 8 градусів. На 10 лютого глибина промерзання ґрунту 27 сантиметрів. Такі умови перезимівлі не є критичними для озимих культур. Сільгосппідприємства району активно готуються до весняних робіт.

На цю пору закуплено більше 6 тисяч тонн мінеральних добрив, створені необхідні запаси паливно-мастильних матеріалів. До того ж повністю забезпеченні посівним матеріалом та засобами захисту рослин.

Механізатори завзято готують техніку до весняно-польових робіт. Для виконання всіх технологічних процесів господарства мають потужну сучасну техніку, здатну за один прохід агрегата виконувати декілька операцій. Це забезпечить проведення весняних робіт в оптимальні терміни, інформують у відділі внутрішньої політики Золотоніської РДА

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100