реклама

реклама

14 лютого було зафіксовано факт отримання неправомірної вигоди одним з працівників карного розшуку м. Умань.

14_02_2018-1

Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України.

Факт вимагання та одержання старшим оперуповноваженим сектору карного розшуку Уманського ВП ГУ НП в Черкаській області неправомірної вигоди в розмірі 1200 доларів США викрито співробітниками військової прокуратури Черкаського гарнізону Центрального регіону України за участю оперативників відділу БКОЗ та слідчих Управління СБ України в Черкаській області в рамках контролю за вчиненням злочину.

За оперативною інформацією, затриманий правоохоронець виявив місцеву мешканку, яка придбала наркотичний засіб для власного споживання, проте цей факт приховав, вимагаючи за це 2000 доларів США. Пізніше він погодився «узяти» з жінки суму у 1200 доларів, при отриманні яких його і було затримано співробітниками військової прокуратури.

Наразі затриманий дає свідчення.

На даний час вирішується питання про повідомлення поліцейському про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, а також відсторонення його від посади.

14_02_2018-2

14_02_2018-3

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #1 Салават Юлаєв 15.02.2018 20:08
Добре, що хабарника впіймали на гарячому, але крім цього пперативники СБУ мають так само справно викривати і шпигунів, яких мабуть в Україні чимало.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100