реклама
Sucurity Police

реклама

У День Святого Валентина на Черкащині одружилися 75 пар, 8 з них – у рамках сервісу Мін’юсту «ШЛЮБ ЗА ДОБУ». Ще 47 закоханих пар подали цього дня заяви до відділів ДРАЦС. Останню заяву молодята подали опівночі.

IMG_0543

Про це «Прочерку» повідомили у прес-службі управління юстиції в Черкаській області.

Мрії закоханих та романтичних черкащан допоміг втілити в життя захід Міністерства юстиції України «КОХАННЯ ПОЗА ЧАСОМ», завдяки якому. в Черкаському міському та Уманському міськрайонному відділах ДРАЦС одружитися чи подати заяву на реєстрацію шлюбу 14 лютого можна було з 8.00 до 24.00.

У Черкаському Палаці одружень останню заяву молодята подали о 22.48. Це пара Юрій Чеберяк та Інна Литвинчук. А в Умані опівночі подали заяву Микола Світличний та його наречена Юлія.

Працівники ДРАЦСів, які брали участь у святковому заході Мін’юсту, прикрасили приміщення святковою атрибутикою, забезпечили роботу фотозон, запросили рок-гурт «FAIL SYSTEM», який вітав молодят у Черкасах, а для уманчан – колектив районного Центру культури і дозвілля Уманської РДА.

Тож, закохані черкащани оцінили та підтримали ініціативу Міністерства юстиції та його слоган: «Кохайтеся, а про документи подбає Мін’юст!»

IMG_0798

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Cлоган 15.02.2018 19:19
"Кохана мать!"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Пильний 15.02.2018 19:19
Кохатися, це українською ї...ись? Ви це мали на увазі? І хто такий Валентин? Раніше ми про нього і не чули...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100