реклама

реклама

На черговій сесії Шполянської міської ради об’єднаної територіальної громади за зверненням депутатів було винесено на розгляд рішення «Про надання згоди (повторно) на прийняття в комунальну власність Шполянської міської ради об’єднаної територіальної громади нежитлової будівлі кінотеатру «Космос» Шполянської районної ради». Ця пропозиція була викликана реакцією на результат голосування депутатів на сесії районної ради за відповідне рішення про надання згоди про передачу кінотеатру «Космос»у комунальну власність міської ради.

28058692_448003448950710_8751996504613166464_n

Підсумувавши результати голосування, виявилося, що категорично відмовилися підтримувати рішення лише 3 депутати, 7 «утримались», 17 проголосували «за», проте не вистачило всього одного голосу для прийняття рішення. На думку депутатів міської ради, такий результат викликаний тим, що 7 депутатів, які утрималися, остаточно не переконалися в намірах Шполянської міської ради розвивати та відроджувати цей заклад культури.

З метою вивчення переваг, ознайомлення з доцільністю такої передачі виконавчими органами міської ради розроблено проект «Перспективного плану культурно-економічного розвитку (відродження) закладу культури- кінотеатру «Космос», що додається до рішення про повторне звернення. У цьому перспективному плані визначені основні заходи щодо діяльності закладу культури за такими напрямками: 1.Капітальний ремонт та придбання основних засобів; 2.Організація надання культурних послуг; 3.Розрахунки за енергоносії та енергоресурси, комунальні послуги; 4.Організаційна структура закладу (кадровий ресурс).

Міський голова акцентував увагу депутатів на необхідності надання кінотеатру «Космос» для використання всіма сільськими радами об’єднаних територіальних громад та громад сіл Шполянського району шляхом укладання договорів про співробітництво. Запропоноване рішення підтримано одноголосно депутатами міської ради.

Проект «Перспективного плану культурно-економічного розвитку (відродження) закладу культури - кінотеатру «Космос» розміщено в рубриці групи "документи".

Про це інформує Шполянська міська рада об'єднаної територіальної громади

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100