реклама

реклама

З метою формування відповідального ставлення безробітних до власного професійного майбутнього, як основи соціальної захищеності працівників, фахівцями Катеринопільського районного центру зайнятості та Катеринопільського відділу обслуговування населення Головного управління Пенсійного фонду у Черкаській області проведено інформаційний семінар під назвою «Легальна зайнятість». У заході взяли учать 18 осіб з числа безробітних.

Провідний спеціаліст Катеринопільського відділу Головного управління Пенсійного фонду у Черкаській області Алла Шевчук, проінформувала безробітних про сучасні сервіси Пенсійного фонду, які дозволяють контролювати облік страхового стажу. Також повідомила про можливі форми порушення норм трудового законодавства зі сторони роботодавців.

фото 1

«Сьогодні, коли на ринку праці відчутний дефіцит вільних робочих місць, громадяни часто погоджуються на будь-яку пропозицію роботи, зокрема і нелегальну. Проте ні керівники підприємств, ні їх працівники не замислюються про ті наслідки, які можуть виникнути», - наголошує Алла Шевчук.

Тож у ході зустрічі, присутніх ознайомили з видами нелегальної зайнятості та її наслідками як для працівника, так і для суспільства в цілому; видами трудових договорів та їх особливостями.

Під час семінару, учасники цікавилися порядком регулювання трудових відносин між працівником і працедавцем, а також уточнювали інформацію щодо можливості «купівлі» трудового стажу, тощо. На ці та інші питання кожен отримав кваліфіковане роз’яснення від фахівця.

Про це інформує Катеринопільський РЦЗ

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100