реклама

реклама

Пішов із життя колишній проректор з навчально-виховної та методичної роботи Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького, кандидат економічних наук, доцент Юрій Володимирович Андріяко.

4638

Про це повідомляють ректорат, вчена рада, ННІ економіки і права, профком Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

Юрій Володимирович присвятив себе організаційній, науковій та педагогічній діяльності, пропрацювавши багато років у закладах вищої освіти Черкас.

Очолював кафедру економіки підприємства, був проректором Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Ініціював відкриття нових економічних спеціальностей в університеті.

Автор понад 100 наукових і методичних публікацій. Нагороджений Почесною грамотою Міністерства освіти і науки України, нагрудним знаком «Відмінник освіти України», знаком «За розбудову освіти». Лауреат міжнародного рейтингу популярності та якості «Золота фортуна».

Виховав десятки поколінь студентів, які назавжди зберегли в серцях почуття вдячності за уважне, чуйне ставлення до них.

Університетська громада глибоко сумує з приводу непоправної втрати. Світла пам’ять про чудову людину назавжди залишиться в серцях близьких, колег та всіх, хто знав Юрія Володимировича.

Прощання з Юрієм Володимировичем відбудеться 16 лютого о 12:30 у черкаському Будинку трауру.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100