реклама

реклама

Нову історію про розслідування злочину Шерлоком Холмсом та асистенткою Ватсон розповіли гімназистам учасники англомовного театру «Пілігрим» під час тижня іноземних мов.

P1160029_новый-размер

Про це інформує «Сміла».

Сюжет розвивається наступним чином. У відомого українського політика Юлії Тимошенко зник лист запрошення до Букінгемського палацу на бал з нагоди дня народження королеви Великобританії Єлизавети ІІ. Щоб уникнути дипломатичного скандалу, Юлія Володимирівна інкогніто звертається до найвидатнішого детектива усіх часів і народів. Містер Холмс завдяки методу дедукції знаходить лист у коробці цукерок «Рошен», а інспектор Скотленд Ярду Лестрейд затримує злочинця професора Моріарті, любителя українських солодощів. Моріарті пояснює свій вчинок бажанням потішити своє его і відволікти увагу світовою громадськості від Брекзіту.

Акторська гра, костюми, музичне оформлення і декорації змогли передати британський дух розіграного детективу. Глядачі були у захваті від прем’єри, за що нагородили виконавців і режисера вчителя іноземних мов Тетяну Василівну Шибанову бурхливими оплесками.

РОЛІ ТА ВИКОНАВЦІ

Шерлок Холмс – Артур Бабкін

Асистентка Ватсон – Оксана Музика

Юлія Тимошенко – Ірина Граніч

Місіс Хадсон – Каріна Данилович

Професор Моріарті – Артем Литвин

Інспектор Лестрейд – Данило Дубина

Газетярі – Світлана Сніжко, Аліна Жахалова

P1160070_новый-размер

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100