реклама

реклама

Справу про вбивство корсунського журналіста та активіста Василя Сергієнка розглядатиме нова колегія суддів.

28208346_1535407733242656_350428232_o-500x281

Про це інформує видання «Про все».

Нагадаємо, на сьогоднішньому засіданні в Соснівському суді адвокати підозрюваних у вбивстві та організації вбивства Сергієнка заявили три клопотання про відвід колегії суддів.

Після наради в дорадчій кімнаті судді ухвалили рішення задовольнити клопотання захисників.

Тепер справу із нуля розглядатиме нова колегія суддів.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 депутат 17.02.2018 10:39
Активісти Національного корпусу перед судовим засіданням пікетували Будинок правосуддя з вимогою справедливого покарання для осіб причетних до вбивства журналіста Сергієнка. Наче все номально, але для мене так і залишається не зрозумілим наскільки доречно вимагать, те, що суд і так повинен робить, це виглядить приблизно так, що придбавши квиток на потяг, ми потім повинні вимагать, щоб цей потяг зупинився і ми мали можливість спочатку увійти до нього, щоб в подальшому поїхати. Кожен день в суді розглядаються десятки справ, так що виходить, що одні розглядаються як розглядаються і до цього нікому нема діла. В цей же деньв суді проходила інша акція, поховання справедливого правосуддя, але це чомусь не знайшло підтримки ні в присутніх ЗМІ, ні в так званих активістів. Вимоги справедливого правосуддя, це вже має залишитись в прошлому, а питання повинно стояти, чи в праві такі судді, здійснювать взагалі правосуддя, адже за кожною справою стоять люди.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 очевидець 16.02.2018 22:26
Крім цього, будучи в Соснівському районному суді є очевидцем як суддя Чечот А.А. винесеним незаконним вироком відправила справедливе правосуддя у вічність. на пам'ять про яке, був залишений траурний вінок
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100