реклама

реклама

Черкащина активізуватиме співпрацю зі Швецією. Про це йшлося на зустрічі очільника області Юрія Ткаченка із Надзвичайним і Повноважним Послом Швеції в Україні паном Мартіном Хагстьомом, інформує прес-служба ОДА.

20180216_130440-e1518790108906

Як зауважив голова Черкаської ОДА, область має потужний економічний потенціал та вільні ніші для інвестування. Тут працюють понад три сотні великих промислових підприємств. А за виробництвом сільськогосподарської продукції вона посідає провідні позиції.

– Ми постійно шукаємо нові можливості й інструменти, щоб інвестори мали комфортне середовище для ведення бізнесу, – наголосив Юрій Ткаченко. – Приміром, створили Агенцію регіонального розвитку – проектний офіс, що працює над залученням інвестицій, міжнародної допомоги, надає супровід інвестпроектам тощо. Ми зацікавлені у продовженні співпраці зі Швецією та її підприємцями.

Керівник області із Надзвичайним і Повноважним Послом Швеції в Україні обговорили перспективні напрями для взаємодії. Зокрема, у сферах агропромислового комплексу, енергозбереження та експорту. Зі свого боку пан Мартін Хагстьом висловив підтримку реформ децентралізації та впровадження системи електронних закупівель в Україні. Сторони домовились про подальшу комунікацію та напрацювання спільних проектів.

Обсяг зовнішньоторговельного товарообігу між підприємствами Черкащини та Королівства Швеція торік становив 20,8 млн дол. США. Обсяг експорту – 1,6 млн дол. США, що на 37% більше, ніж позаторік.

реклама

Коментарі  

 
+6 #4 Голос Народа 18.02.2018 11:18
Я хочу обратиться к "непотриётам" нашей области-Вы или прессу областную не читаете,или прочерк не проглядываете,в едь для вас построено столько фабрик,заводов, параходов с "ЕВРОПЕЙСКОЙ" зарплатой,а вы негодяи уезжаете в россию,польшу,и талию и т.д.ткаченко,я предлагаю нахрен уголовную ответственность за непотриотизм к своей области. Господи, смилуйся над Украиной убери эту шакалью власть,власть тупорылых с нашего пути.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #3 Тамара 18.02.2018 11:09
Слушай недоруководител ь,а куда ты дел бизнес из ОАЭ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 Влад 18.02.2018 11:06
Вы помните мультик где дед корову продавал и у него ничего не получалось,поск ольку говорил правду про своё животное,пока не нанял "менеджера"по продаже-молодого парня,который так разрекламировал корову,что последняя фраза деда-такую корову не продам никому,такая корова нужна самому.Этот хмырь так втирает этому шведу,который судя по выражению его лица,просто уху евает.ткаченко,ты ему ещё скажи,что весь бизнес шведов,"наплыв" которых сейчас намечается,буде т лично тобой защищён,от коррупции,рейде рства и т.д.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Дональд Трамп 18.02.2018 10:47
После встречи у юры появятся новые лавки,кабаки,ры нки с вывесками на со швейцарским логотипом.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100