реклама
Sucurity Police

реклама

Міський голова Золотоноші Віталій Войцехівський та перший заступник Олег Масло нещодавно повернулися із Барселони, куди їздили переймати досвід. Передусім, цікавилися індустріальним парком та сонячними батареями.

1.3-500x375

Про це інформує видання «Про все».

– Ми дивились, як працюють реальні індустріальні парки, цікавилися, як їх створювали та якими кроками до цього йшли. Також побували на майданчику, де встановлені сонячні батареї. Ми подивилися, як вони функціонують та які є їхні різновидності. Побачили багато нового, – розповідає Віталій Войцехівський.

Міський голова зазначає, що такий новий досвід вкрай важливий. Адже у Золотоноші планується створення індустріального парку, також у місті роздумують і встановленням сонячних батарей, під останні вже навіть обрано ділянку.

Віталій Войцехівський додає, що фахівці з Барселони готові навіть надати консультації щодо того, як встановлювати сонячні батареї у Золотоноші.

– Поїздка однозначно була продуктивною. Ми повинні вивчати різний досвід, тому плануємо подивитися, як це працює ще і в Польщі, – зауважує Віталій Войцехівський.

1.4-500x375

1.1-500x375

реклама

Коментарі  

 
0 #5 Перехожий 18.02.2018 12:48
При тарифі більше 6 грн.за кВт "зелена" енергія для нашої країни велика розкіш.
Інша справа технопарки. Наприклад на руїних колишніх цукрозаводів. Де є величезна територія транспортна мережа і поруч енергетичні комунікації.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 Щука 17.02.2018 15:09
Строк окупності таких батерей більше сорока років. КПД таких фотоелементів вкрай низький складає до 16%, а якість китайська. Для мера на його вік піару хватить, ніхто ж не спитає, де гроші? Супер проект по відмиванню грошей!
Першопрохідцем був Клюєв.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 Дніпро 17.02.2018 13:47
Мандаринами та виноградом ще б поцікавились. Золотоноша в Херсонській області?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Сотник 17.02.2018 13:17
А у Клюєвих не могли поцікавитись, як встановити сонячні панелі? Або,- у родини чинного губернатора, де у приватних будинках уже давно встановлені цілі електростанції, з таких панелей!!! Обов'язково- "на шару", за кошти міського бюджету, і саме в Іспанію?! В Турції не гірші панелі стоять! Може, мета в іншому - стати сусідами власника "Roshen"?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 ветеран 17.02.2018 12:48
Найбільш вміняємий та справжній мер- господарник.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100