реклама
Sucurity Police

реклама

Черкаською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 146 КК України (незаконне позбавлення волі, вчинене способом, небезпечним для життя і здоров'я потерпілого, що супроводжувалось заподіянням фізичних страждань та із застосуванням зброї).

Встановлено, що вчора 33 – річний місцевий житель перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння за місцем свого постійного проживання в приміщенні квартири в місті Черкаси, заподіяв численних фізичних страждань своїй співмешканкі та продовжуючи реалізацію свого злочинного умислу, небезпечним для життя способом, умисно зачинив із - середини вхідні двері квартири, де протиправно утримував жінку, чим незаконно позбавив її волі.

В цей же день потерпіла була звільнена у встановлений законом спосіб співробітниками Національної поліції України та доставлена до КУ "Третьої Черкаської міської лікарні швидкої медичної допомоги Черкаської міської ради" для надання кваліфікованої медичної допомоги.

На даний час зловмиснику оголошено про підозру, досудове розслідування триває, проводяться необхідні слідчі (розшукові) дії для встановлення всіх фактичних обставин та скерування обвинувального акту до суду.

Довідково: у разі доведеності вини зловмиснику загрожує покарання у вигляді обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100