реклама

реклама

Без водопостачання та водовідведення можуть залишитися жителі Білої Церкви та Умані.

viber-image4-696x522 Про це пише «Вечірня Умань».

Понад 3 роки вирують пристрасті навколо комунального водоводу в Білій Церкві. Причина – труба, яку витребовують київські бізнесмени ТОВ «Новація-1» у водоканалу. Дана мережа використовується з метою очищення питної води (використовується як футляр технологічної мережі для транспортування гіпохлориту натрію), яка подається на міста Біла Церква та Умань. Й належить вона громаді міста.

17 лютого року стало відомо, що ТОВ «Новація-1» веде розкопки по вилученню трубопроводу в полі поблизу села Глибочок. На місце подій прибули директор ТОВ «БІЛОЦЕРКІВВОДА» Тетяна Бойко, мер міста Генадій Дикий та представники правоохоронних органів. В полі виявлено екскаватор, але без власника.

В полі, де проводяться земляні роботи, знаходяться високовольтні електричні мережі, пошкодження яких може призвести до повної зупинки водоочистних споруд міста, а це означає, що водопостачання та водовідведення може в будь-який момент припинитися.

Досі «БІЛОЦЕРКІВВОДА» використовувала даний трубопровід як футляр для технологічної мережі, що транспортує розчин гіпохлориту натрію, який використовується у процесі очищення питної води.

На даний час розкопано й порізано на шматки майже 500 метрів сталевої труби діаметру 1400 мм. Частину вже почали вивозити. Трубопровід порожній. Технологічні мережи, які знаходилися в середині трубопроводу зникли.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100