реклама

реклама

Черкаський міський центр зайнятості тривалий час співпрацює у напрямку організації та проведення громадських робіт з місцевими підприємствами та організаціями, такими як КП «Дирекція парків», КП «Комбінат комунальних підприємств», ГО "Спілка батьків молоді з інвалідністю "Перспектива", БО "Черкаське відділення мережі ЛЖВ", КП «Центральний стадіон», Департамент соціальної політики ЧМР, Черкаське учбово-виробниче підприємство «УТОС».

Протягом 2017 року до виконання громадських робіт на вище зазначених підприємствах Черкаським міським центром зайнятості було залучено 960 безробітних.

Не буде зайвим зауважити, що у 2017 році до числа осіб, які взяли участь у громадських роботах, проведених в Громадській організації "Спілка батьків молоді з інвалідністю "Перспектива", долучився фельдшер Андрій Губайдулін, який на той час перебував на обліку в центрі зайнятості після військової служби за контрактом у зоні проведення АТО. У свою чергу, фахівець центру зайнятості запропонувала йому знайти застосування своїм умінням та навикам у мирному житті, а саме - надавати допомогу молодим людям з інвалідністю шляхом тимчасової зайнятості.

фото2

Також, в цій же організації знайшла застосування своєму хобі Алла Зеленько, соціальний педагог за освітою та покликанням. Поділившись своїми враженнями від роботи, Алла Олексіївна розповіла: «Я навчаю своїх вихованців створювати красу навколо себе, виготовляючи прикраси та елементи декору з бісеру та інших матеріалів. Такі вправи приносять не лише естетичне задоволення, але й допомагають розвивати дрібну моторику пальців, заспокоюють, а для когось, можливо, можуть стати способом отримання фінансової винагороди».

Голова Громадської організації "Спілка батьків молоді з інвалідністю "Перспектива", Валерій Гаврилов, зазначив: «Діти, які потребували уваги та догляду, виросли та стали молодими людьми, які бажають вести активне суспільне життя. Відповідно, не зайвим було б знайти роботу, яку можливо виконувати вдома та яка була б доступна для виконання відповідно до їх фізичних можливостей. Це надавало б відчуття певної фінансової незалежності, розширило б коло спілкування та відкрило б нові можливості».

Тож Черкаський міський центр зайнятості має на меті і надалі допомагати у пошуку роботодавців, які мають можливість задовольнити непрості вимоги цієї категорії молоді.

Черкаський міський центр зайнятості

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100