реклама
Sucurity Police

реклама

Сьогодні на початку сесії Черкаської міськради дружина загиблого АТОвця-черкащанина Сергія Сиротенка отримала від мера пам’ятний знак за заслуги її чоловіка перед Черкасами.

1

Сиротенко Сергій Васильович підірвався 1 листопада в зоні АТО на міні, він був бійцем батальйону «Донбас». Його та інших 25 полеглих черкащан за волю України вшанували хвилиною мовчання.

Як повідомила директор Департаменту організаційного забезпечення Лілія Маліщук, 12 грудня було прийнято рішення нагородити Героя посмертно пам’ятним знайом за заслуги перед Черкасами, за відданість і вірність високій присязі, патріотизм та пожертву заради відстоювання територіальної цілісності держави. Вона також зазначила, що родині рівними частками виплачено 25 прожиткових мінімумів, а це більше 44 тисяч гривень.

– Більше 3 років він захищав Україну від сепаратистів, був заступником командира батальйону, з червня 2015 року був у армії за контрактом. Він міг повернутися під час ротації до родини, але вирішив продовжити захищати Батьківщину, – сказав мер Анатолій Бондаренко.

На наступній сесії планується обговорення питання виділення квартирі родині захисника, бо в нього залишилося троє дітей

На сесії також йшла мова про те, що одну з вулиць міста можуть назвами іменем захисника.

28417610_977083132450802_200806155_o

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100