реклама

реклама

Колектив Мошнівської дитячої музичної школи звернувся до «Прочерку» з листом, у якому висловлює незадоволення щодо обрання нового керівника закладу.

«Склалася така ситуація, що на даний момент йдуть вибори на посаду нашого закладу Мошнівська дитяча музична школа. В колективі всього 15 осіб, з них одинадцять осіб написали звернення до конкурсної комісії ЧРДА по добору на посаду директора школи про те, що колектив висловлює недовіру, не бажає бачити особу Віту Геннадієвну Бойко своїм директором…» - повідомляють працівники школи.

Голова черкаської Ради директорів закладів початкової мистецької освіти Юлія Темченко в коментарі «Прочерку» зауважила, що є роз’яснення Мінюсту про те, що перед призначенням на посаду кандидат повинен пройти атестацію на обласному рівні та курси підвищення кваліфікації в інституті післядипломної освіти, але всі ці вимоги були проігноровані.

«Я звернулася до керівника галузі культури області Шабатіна О.О., він підняв юридичний відділ, спілкувалися з головою району, але конкурс вже проходить… Хотілося б резонансу, інакше музичними школами скоро будуть керувати трактористи», - обурюється пані Юлія.

28309062_1768972469820700_1231108393_n

28313700_1768971896487424_277670492_n

"Прочерк" намагався зв’язатися з керівництвом Департаменту культури та взаємозв’язків з громадськістю Черкаської ОДА, однак нам повідомили, що Олександр Шабатін на нараді і зможе прокоментувати ситуацію пізніше.

реклама

Коментарі  

 
+5 #16 Мати дитини 27.02.2018 13:16
Дивно чути коментарі у адрес викладача своєі дитини-Нечушкіноі Наталіі В'ячеславовні-моя дитина не один рік навчається у неі і не раз на рік іздить на різноманітні конкурси і займає призові місця!!!!!
Наталія дуже сильна вчителька і Педогог від Бога!!!! Дивно, коли вона встигає і дітей підготувати-причому у неє багато талановитих дітей-але ж талант-це праця, і ,насамперед, процентів 90 від вчителя!!! Вона надихає діточок на любов до музики!!!! Я суджу по тому, як моя дитина сама сідає за фортепіано вдома і залюбки готується до занять:))))!
Якщо подивитися на грамоті на стіні у школі, на іі щасливих діток під час і після заняття-і те, як дитина поспішає, ні-вона летить на заняття до неє-висновок проситься сам!!!!
Бойко завжди випромінуює негатив і незадоволення до життя-ця постійна тема іі дискусій у коридорі та під іі кабінетом-не раз чула, коли чекала свою дитину у коридорі," язик полемолом"-кажуть діти про бойко:)))))))
Висновки робіть самі;)!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-13 #15 GTDHV 26.02.2018 00:58
Не одна високоповажна людина вже зауважувала що саме у Віти Генадіївни найсильніші учні.Саме по цій причині цей колектив м'ягко кажучи недолюблює її.Вибачте,та ніхто з того зміюшника(по іншому не назвеш)не заслуговує посади директора.Віта Генадіївна найнадійніша людина,це Педагог з великої літери і Людина з великої літери.Інших годі й шукати.Звісно якщо вам байдуже на ставлення до дітей і на посаді директора ви бажаєте бачити людину яка буде все робити заради вигоди то нехай директором стане Нечушкіна Н.В наприклад.Висловлення одного коментатора щодо«черноротая скандалистка»я б віднесла цілком до неї.Плітки,довгі розмови по телефону під час уроку це все я вважаю недопустимою та непрофесійною поведінкою для педагога.Про це я чула особисто від деяких учнів Нечушкіної.Кандидатури інших можна розглядати довго.Бойко В.Г. людина,яку підтримує громада села,звичайні люди,батьки її учнів,тому що вони знають її,знають що вона живе цією справою і заради дітей та таланту зверне гори!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #14 Суддя 26.02.2018 00:18
E відповідні вимоги для призначення на посаду директора-вища ФАХОВА освіта!Все!Крап ка.Чи законами не обов'язково дотримуватися?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #13 Жанна 25.02.2018 21:30
То нехай "організатор" і працює у ДК у зміючки - Леськи,а в муз.школі потрібні кваліфіковані педагоги.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #12 правда 25.02.2018 20:24
розворушили осине гніздо. Тепер одна строчить коментарі на свою користь, а інші лиш зітхають і пишаються тим, що нарешті відкрито змогли заявити проте цієї тітки
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #11 Свідок 25.02.2018 20:18
Я хочу зазначити що ВІта Генадіївна крім вищої освіти має і диплом молодшого спеціаліста з кваліфікацією "Організатор музичної діяльності". Державний іспит по музиці після чотирьох років навчання в коледжі здала на відмінно.В коледжі викладались такі дисципліни як ритміка і хореографія, музика, сучасний танець, методика музичного виховання, практикум з музичного виховання, основи вокалу, навчання гри на дитячих музичних інструментах та інші.( ці всі дисципліни є в неї в додатку до диплому). ТО хіба чесно говорити що ця людина не має "базової музичної освіти" ? В наш час багато людей займаються самоосвітою і кожен на своїй роботі удосконалює свої знання. Успіхи в роботі приходять з роками і з досвідом. Віту я знаю давно і хочу сказати, що вона дуже скромна, творча, спокійна і справедлива. Люди, прошу вас, будьте добрішими до своїх близьких, знайомих, колег цінуйте кожну хвилинку, життя так швидко проходить...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #10 Свідок 25.02.2018 15:26
Віта Бойко хороша і порядна людина. Вона відповідально і старанно відноситься до своєї роботи, а всі хто пише про неї погані відгуки просто їй заздрять.Заздрість це один з семи смертельних гріхів. У світі, де матеріальні блага і професійні успіхи служать орієнтирами для щастя, заздрість людей на щастя інших викликає сум і гнів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #9 GTDHV 25.02.2018 01:44
Люди,схаменітьс я.Незнаючи всієї ситуації,і не поспілкувавшись з обома сторонами-не судіть.Ви не уявляєте скільки Бойко В.Г.вкладає в дітей,наскільки цей педагог любить свою справу.Віта Генадіївна єдина людина "колективі"хто на посаді деректора буде все робити за ідею і для розвитку дітей,а не заради того,щоб комусь щось довести."Колективі"-тому що згуртуватись з такими людьми неможливо,між педагогами вічна боротьба,конкур енція і бажання комусь довести що він кращий.Бойко В.Г.єдина хто завжди була проти цього,не розуміла цього,вона намагається завжди закривти на це очі і просто робити свою справу-навчати дітей,шукати в дитині та розвивати талант,вона може знайти підхід до будь якої дитини.Вона завжди намагається відгородити учня від цих постійних змагань в колективі
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #8 Жанна 23.02.2018 23:05
Это Голова села пихает свою фаворитку,не думая о коллективе.Бойко -подруга директора местного ДК (черноротая скандалистка),а пихают по одной причине- совместное отмывание денег,эллемента рные откаты.А коллектив школы все это понимает,да и НЕ хотят Бойко не просто так: образование "психолог",а на работу попала тоже ходя "по трупам".Позор!!!Я бы на ее месте вообще заявление об уходе написала и не позорила наше село!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #7 Любитель музыки 23.02.2018 13:13
Красиво написать концепцию-не проблема на сегодняшний день.Это всё теория.А вот если из 15человек коллектива против 11-это уже серьезно.Как руководить собирается кандидат?Это уже нездоровые амбиции.А доверие и любовь коллектива нужно заслужить.Или, может быть,уволить всех неугодных?А преподавателям посоветую-будьте начеку.Нельзя верить ни городскому департаменту,ни областному,нико му! Просто тянут время,а сделают в своих интересах.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100