реклама

реклама

Нинішнє скликання парламенту не годиться для законотворчої роботи. Таке переконання висловив під час нещодавніх відвідин Черкас відомий український політик, народний депутат чотирьох скликань Володимир Стретович.

Стретович

Пан Стретович відвідав Черкаси для участі в круглому столі обласної організації Аграрної партії України.

– Сьогоднішні парламентарії прийшли у владу на крові Небесної сотні й спекулюють нею задля наживи, – вважає Володимир Миколайович.

Так, у День пам’яті Небесної сотні вихід з метро в Києві був перекритий – люди не могли потрапити на роботу, бо Президент мав узяти участь у «державних заходах» на Майдані Незалежності.

– Вибачте, навіщо мені Президент, який заважає вийти з метро? – дивується Володимир Стретович. – Або проводьте ці «державні заходи» раніше, коли люди ще не йдуть на роботу, або пізніше. Але не заважайте людям жити! Сьогодні наша держава залишилася в системі координат 1991 року. Вона так і не перелаштувалася. Вона не хоче думати про «маленьких українців»...

Інший приклад пов’язаний із комерційною діяльністю.

– Коли приходиш до Верховної Ради з проблемами бізнесу, з проханням ухвалити певний закон, одразу виникає питання: «Скільки ви будете мати на цьому бізнесі?» Приміром, відповідають, 200 мільйонів. «Ну добре, тоді 50 мільйонів занесіть – ми будем голосувати». Оце такий принцип сьогодні у Верховній Раді для ухвалення законів державної ваги. Мені це боляче говорити, бо я не один рік був у парламенті. Але те, що робиться сьогодні... Вони все переводять у калькуляцію! Раніше таке зустрічалося рідше. Приміром, колись комуніст Петро Симоненко, коли постало питання про ухвалення закону про трансплантологію, він відповів: «500 тисяч євро – і ми голосуємо всією фракцією!» – згадав Володимир Стретович.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Абрек 23.02.2018 22:04
Колись був більш-менш розумний чоловік, але час йде..... старість-не радість, агітує за фейкову партійку :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #1 справедливий 23.02.2018 11:43
Вову Стретовича відігнали від корита. Тепер він не має "бідненький" за що жити. Може скинемося "бомжику"?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100